ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η Jennifer Lawrence έρχεται στο Netflix

H νέα κωμωδία της πλατφόρμας

Το Netflix δεν σταματάει να μας εκπλήσσει. Αυτή την φορά έρχεται να προσθέσει στο δυναμικό της την απόλυτη Jennifer Lawrence στην νέα κωμωδία του Adam McKay «Don’t Look Up».

Η ταινία είναι για δύο αστρονόμους οι οποίοι πάνε σε περιοδεία για να προειδοποιήσουν τον κόσμο για έναν αστεροειδή ο οποίος πρόκειται να καταστρέψει την γη.

Τα γυρίσματα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο και πριν το τέλος του χρόνου η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην αγαπημένη μας πλατφόρμα.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα κάνω αυτήν την ταινία με τη Jen Lawrence. Είναι αυτό που λένε οι τύποι από την 17th century “ένα ταλέντο δυναμίτης”. Και το γεγονός ότι το Netflix αντιμετωπίζει αυτήν την ταινία ως μία παγκόσμια κωμωδία θέτει ψηλά τον πήχη για μένα και την ομάδα μου με έναν συναρπαστικό τρόπο», δήλωσε ο McKay.

Ο επικεφαλής των ταινιών του Netflix τόνισε ότι «Ο Adam πάντα είχε σπουδαίο συγχρονισμό όταν πρόκειται για έξυπνες, επίκαιρες και σαρκαστικές ταινίες που απεικονίζουν την κουλτούρα μας. Ακόμα κι αν τελικά καταλήγει να προβλέπει την επικείμενη κατάρρευση του πλανήτη Γη, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε το λιθαράκι μας πριν όλα φτάσουν στο τέλος τους»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση