ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η ηθοποιός Nicola Coughlan μιλάει για το νέο love story στο Bridgerton

Το ειδύλλιο που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν

Πάρις Δημητριάδης

H αγάπη ανάμεσα στην Penelope και τον Colin πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στα νέα επεισόδια του Bridgerton, αποκάλυψε η 34χρονη Ιρλανδή ηθοποιός που συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά του Netflix, Nicola Coughlan.

Mιλώντας σε τηλεοπτικό πάνελ, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το love story μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών είναι αυτό που θα κυριαρχήσει στην πλοκή της νέας σεζόν.

«Όπως η Lady Whistledown, το έχω κρατήσει ως μυστικό για λίγο καιρό αλλά τώρα μπορώ να το επιβεβαιώσω», είπε, προετοιμάζοντας τους φανς της αγαπητής σειράς για το τι πρόκειται να ακολουθήσει με τη φιλία μεταξύ των δύο να μετεξελίσσεται σε κάτι περισσότερο προκαλώντας ανατροπή στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη σεζόν είχε επικεντρωθεί στο ειδύλλιο μεταξύ της Daphne Bridgerton’s (Phoebe Dynevor) με τον Simon (Regé-Web page Jean) ενώ αντιστοίχως η δεύτερη σεζόν είχε δώσει την έμφασή της στο ρομάντζο μεταξύ του Anthony Bridgerton’s (Jonathon Bailey) με την Kate (Simone Ashley).

Το στόρι της τρίτης σεζόν επιφυλάσσει μεγάλες ανατροπές και γύρω από τον χαρακτήρα της Francesca Bridgerton ενώ όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα στο ENEWS, οι φανς στην τρίτη σεζόν θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια πιο γρήγορη και ενδιαφέρουσα σε πλοκή υπόθεση.

«Αγαπώ που το σενάριο εξελίσσεται με τέτοιο τρόπο ώστε μια φιλία να καταλήγει σε κάτι διαφορετικό», δήλωσε από την πλευρά του o Luke Newton που υποδύεται τον Colin. «Eίναι κάτι που πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει και στην προσωπική τους ζωή», επισήμανε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση