ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η ιδανική σειρά στο Netflix για την εβδομάδα του Halloween

Αν ψάχνεις σειρά στο κλίμα των ημερών, σου έχουμε την απάντηση

Στις 31 Οκτωβρίου κάθε χρόνο στην Αμερική, τον Καναδά και την Μεγάλη Βρετανία είναι ημέρα Halloween. Κατά κάποιο τρόπο πλέον γιορτάζουμε και στην Κύπρο, οι πιο εξωστρεφείς με διάφορα πάρτι, οι πιο σπιτόγατοι με μαραθώνιους ταινιών τρόμου ή τέλος πάντων που να ταιριάζουν στο mood. 

Πίσω στο 1996 κυκλοφόρησε μια από τις πλέον κλασικές και αγαπημένες ταινίες τρόμου, με τον δολοφόνο που φορά την μάσκα που έχει ταυτιστεί με τα καρναβάλια εδώ και πολλά χρόνια, αυτή του Ghostface. ''Ναι'', μιλάμε για την μάσκα εμπνευσμένη από τον πίνακα του Edvard Munch. Παρόλο που η ταινία θα αποκτήσει σύντομα reboot το 2022, ήδη κυκλοφορεί η σειρά εμπνευσμένη από το στόρι της πρωτότυπης ταινίας και στο Netflix θα βρεις δύο σεζόν. 

Με τίτλο ''Scream: The TV Series'', η σειρά ακολουθεί μια ομάδα μαθητών λυκείου, που γίνεται στόχος ενός μασκοφόρου δολοφόνου. Μια σειρά splasher, με όλο το μυστήριο και το ''νεανικό'' στοιχειο που θα ήθελες, ακούγεται ιδανική επιλογή για την εβδομάδα του Halloween. Έχεις, δηλαδή, 23 επεισόδια να απολαύσεις και να μπεις στο mood των ημερών. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
σειρές  |  scream  |  netflix  |  halloween  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση