ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η εξωπραγματική μεταμόρφωση της Lily James σε Pamela Anderson συνεχίζεται!

Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του ''Pam and Tommy''

Όλοι είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς ''Pam & Tommy'' και όλοι σοκαριστήκαμε με το πόσο πολύ μοιάζει η Lily James με την Pamela Anderson και ο Sebastian Stan με τον Tommy Lee. Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή του ζευγαρίου με μεγάλο σημείο αναφοράς το διάσημο πλέον sex tape τους που διέρρευσε στα '90s. 

Η παράνομη κυκλοφορία τάραξε τα νερά της showbiz αφού ήταν μία από τις πρώτες υποθέσεις παραβίασης προσωπικών δεδομένων στο Hollywood και εξελίχτηκε σε μια πολύπλοκη δικαστική διαμάχη. Ο Seth Rogen πρωταγωνιστεί επίσης ως Rand Gauthier, ο άνθρωπος που έκλεψε και διέρρευσε το sex tape, και είναι επίσης υπεύθυνος παραγωγής της σειράς. Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας των 8 επεισοδίων, έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί συζυτήσεις και να γίνεται viral κυρίως επειδή, όπως είπαμε και πριν, οι πρωταγωνιστές μοιάζουν τρομακτικά πολύ στα πραγματικά πρόσωπα. 

Τώρα, ακόμα δύο φωτογραφίες με την James στα γυρίσματα ήρθαν να μας επιβεβαιώσουν πως η ηθοποιός ήταν η καλύτερη επιλογή. Η μία την δείχνει με το iconic κόκκινο μαγιό από την σειρά ''Baywatch'', και η άλλη με το λαμπερό metallic outfit που είχε φορέσει η Anderson στα American Music Awards το 2002. 


Φωτογραφία: Backgrid


Φωτογραφία: @lilyjamesofficial / Instragram

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση