ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η Emilia Clarke είναι η νέα υπερηρωίδα της Marvel

Σε κάτι διαφορετικό από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.

newsroom must

Σε νέο ρόλο - έκπληξη η αγαπημένη ηθοποιός, Emilia Clarke, γνωστής ως Μοther of Dragons από το GOT, τώρα και στην marvel.

 Διαβάζοντας το κόμικ «Secret Invasion» , στο οποίο θα συμμετάσχει, προκύπτουν πέντε γυναικείοι ρόλοι, έναν εκ των οποίων θα υποδυθεί η ίδια.

Αρχικά, εμφανίζεται η βασίλισσα της εξωγήινης φυλής των Skrulls, η Veranke, έπειτα η Abigail Brand, μυστική πράκτορας της SWORD, η Songbird, η οποία αρχικά βρισκόταν στο εχθρικό στρατόπεδο και ύστερα εντάχθηκε στους Avengers, η Moonstone μέλος των Thunderbolts και τέλος η γνωστή σε όλους, Spiderwoman.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η ηθοποιός βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για την επιλογή του ρόλου της. Βέβαια, δεν προκαλεί καμία εντύπωση η μυστικότητα που κυριαρχεί, αν λάβει κανείς υπόψιν του τα μέτρα που λαμβάνει η Marvel για να προστατεύσει το περιεχόμενο των παραγωγών της, πριν την κυκλοφορία τους.

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο κόμικ, το οποίο αφηγείται την ιστορία των εξωγήινων Skrulls, οι οποίοι έπειτα από την καταστροφή του πλανήτη τους, χρησιμοποιούν τη δυνατότητά τους να αλλάζουν μορφή για να εισχωρήσουν σε άλλους πλανήτες, συμπεριλαμβανομένης της Γης. Σε αυτή τους την προσπάθεια, παίρνουν τη θέση πολιτικών ή και υπερηρώων. Το κοινό έχει ήδη γνωρίσει τους Skrulls από την προηγούμενη ταινία «Captain Marvel».

Η ταινία θα χωρίζεται σε έξι επεισόδια, ενώ το καστ συμπληρώνουν ηθοποιοί -ήδη αγαπημένοι στο κοινό από προηγούμενους ρόλους τους σε ταινίες της Marvel. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση