ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Η απίστευτη διάρκεια της νέας ταινίας ''Batman''

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 4 Μαρτίου 2022

newsroom must

Είναι σίγουρα μια από τις ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς, και θα μπορούμε να απολαύσουμε για... σχεδόν τρεις ώρες. Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε το Variety, η διάρκεια της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Batman» θα είναι δύο ώρες και 47 λεπτά χωρίς τους τίτλους τέλους. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία με πρωταγωνιστή τον υπερήρωα της DC μέχρι σήμερα.

Το «The Batman» βρίσκει τον Robert Pattinson να ακολουθεί τα βήματα των Michael Keaton, Christian Bale και Ben Affleck εκτός των άλλων, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Bruce Wayne στη μεγάλη οθόνη. Στην επιδίωξή του για δικαιοσύνη, ο Batman αποκαλύπτει τη διαφθορά στην πόλη Gotham, ενώ καταδιώκει τον Riddler, έναν κατά συρροή δολοφόνο που υποδύεται ο Paul Dano. 

Η νέα ταινία θα εστιάζει στα πρώτα χρόνια του Bruce Wayne ως Batman και περιλαμβάνει την Zoë Kravitz ως Catwoman, τον Paul Dano ως Riddler, τον αγνώριστο Colin Farrell στο ρόλο του Πιγκουίνου και τον Andy Serkis ως Alfred.  Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Μάρτιο, μετά από αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας και υπόσχεται να είναι  μια πολύ συναρπαστική σκοτεινή εγκληματική περιπέτεια. 

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 4 Μαρτίου 2022. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση