ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Ένα αλλιώτικο ταξίδι στο Νησί του Ανθρώπου... στην παρουσίαση του βιβλίου «Η αλή8εια»

Ψάξε, βρες, αποδέξου, έκφρασε την Αλήθεια μέσα σου. Μόνο τότε θα απελευθερωθείς από τη φυλακή της γνώμης των άλλων. Φαντάσου να ήξερες την απάντηση στο ερώτημα «Πώς θα κερδίσω την αγάπη των άλλων;» Με ποιο τρόπο θα την αξιοποιούσες; Και πόσο μακριά θα έφτανες για μια τέτοια γνώση; Φαντάσου τώρα και κάτι ακόμα. Ο πιο διάσημος ζωγράφος της εποχής μας, ο άνθρωπος που κατέχει το μυστικό της ασύλληπτης επιδραστικότητας, σε καλεί και σου ανακοινώνει ότι έχεις «επιλεχθεί». Σε στέλνει σε ένα αλλιώτικο ταξίδι στο ΝηΣί του Ανθρώπου.

Εκεί ανατρέπονται όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούσες αυτονόητα και ανακαλύπτεις... την Αλήθεια. Η Αλήθεια, αν διαδοθεί, είναι ικανή να επηρεάσει την ανθρωπότητα με έναν απίθανα καταλυτικό τρόπο. Είναι το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες, λύνει κάθε γρίφο, δίνει απάντηση σε κάθε ερώτημά σου, σε απελευθερώνει από κάθε φόβο. Και δεν μπορείς να φανταστείς πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν δεν φοβάται άλλο. Όταν δεν φοβάται πια… Αλήθεια, εσύ αντέχεις την Αλήθεια;

Τα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ, ο Όμιλος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου και οι εκδόσεις Δίοπτρα σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη και το νέο του βιβλίο «Η ΑΛΗ8ΕΙΑ»

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 19 Μαΐου στις 19:30 Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας (Κτήριο Πρώην Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου) και την Παρασκευη, 20 Μαΐου στις 19:30 Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου (Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 34, 2059 Στρόβολος).

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση