ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Home makeovers σε 7 εθιστικά σόου στο Netflix

7 σόου που μεταμορφώνουν σπίτια και ζωές

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε ένα είδος εκπομπής που λατρεύουμε να παρακολουθούμε όλοι είναι αυτά που ασχολούνται με τη διαρρύθμιση σπιτιών. Ανακαινίσεις, redesigns, εσωτερική διακόσμηση, σπίτια που κρύβουν εκπλήξεις κτλ είναι θεματικές που λίγο πολύ μάς προσελκύουν όλους, ίσως γιατί παίρνουμε ιδέες για τον δικό μας χώρο, είτε γιατί απλά μας αρέσει να βλέπουμε σπίτια να μεταμορφώνονται. Όπως και να 'χει, και σ' αυτό τον τομέα το Netflix μάς καλύπτει απόλυτα, και εδώ σου παρουσιάζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες makeover παραγωγές. 

Interior Design Masters

Φιλόδοξοι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων μεταμορφώνουν μια σειρά από διαφορετικούς χώρους δίνοντάς τους νέα ζωή, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να εξασφαλίσουν συμφωνία με ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του Λονδίνου. Στο Netflix θα βρεις μία σεζόν με οκτώ επεισόδια. 

Amazing Interiors

Η φράση ''don't judge a book by its cover'' ταιριάζει απόλυτα στα σπίτια που παρουσιάζει αυτή η εκπομπή. Σπίτιαπου απ' έξω φαίνονται συνηθισμένα αλλά μέσα κρύβουν εκπλήξεις. Είτε προβάλλουν έναν έρωτα με τα σπορ, είτε θεματικά σχέδια, κάποιοι κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν ένα σπίτι που θα ξεχωρίζει. Η πρώτη σεζόν περιλαμβάνει 12 επεισόδια. 

Stay Here

Η designer Genevieve Gorder και ο μεσίτης Peter Lorimer, δείχνουν σε ιδιοκτήτες πώς να μεταμορφώσουν τους χώρους βραχυπρόθεσμης διαμονής έτσι ώστε να αυξηθεί η ζήτηση και να βγάλουν λεφτά.  Μία σεζόν με οκτώ επεισόδια, όπου θα δεις πως κάθε είδους σπίτια και διαμερίσματα γίνονται υπέροχοι χώροι διαμονής. 

The World's Most Extraordinary Homes

Ο βραβευμένος αρχιτέκτονας Piers Taylor και η ηθοποιός Caroline Quentin ταξιδεύουν στον κόσμο, ψάχνοντας παράξενα αλλά πανέμορφα σπίτια, από τη Νορβηγία στην Ισπανία και από τη Νέα Ζηλανδία στον Καναδά. Στο Netflix βρίσκονται δύο σεζόν και, συνολικά, δώδεκα επεισόδια. 

Selling Sunset

Οι μεσίτες του The Oppenheim Group πουλούν την πολυτελή ζωή σε διάφορους πελάτες στο Λος Άντζελες. Oι σχέσεις τους είναι το παν και αυτό συνήθως οδηγεί σε δραματικές καταστάσεις. Διαθέσιμη είναι μία σεζόν με οκτώ επεισόδια. 

Tiny House Nation

Ταξιδεύοντας σε όλη την Αμερική, ο παρουσιαστής John Weisbarth και ο ειδικός Zack Griffin βοηθούν οικογένειες να δημιουργήσουν απίστευτα σπίτια σε περιορισμένο χώρο. Μπορείς να δεις δύο σεζόν με δεκατέσσερα, συνολικά, επεισόδια. 

Tidying Up with Marie Kondo

Σε μια σειρά από makeovers σπιτιών, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη ειδικός Marie Kondo βοηθά τους πελάτες της να πετάξουν από το σπίτι ό,τι δεν τους κάνει χαρούμενους. Στο Netflix είναι διαθέσιμη μία σεζόν με οκτώ επεισόδια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση