ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

H Serena Williams μάς δείχνει τι έχει μέσα η τσάντα της

Η διάσημη τενίστρια αδειάζει την τσάντα της και αποκαλύπτει τι έχει πάντα μαζί της

Δέσποινα Άσπρου

Κάποτε είχα διαβάσει πως μια από τις πιο κρυφές επιθυμίες των γυναικών είναι να ξέρουν τι περιέχουν οι τσάντες των υπόλοιπων, όχι απλώς για να τροφοδοτήσουν την περιέργειά τους, αλλά και για να μπορέσουν να ψυχολογήσουν τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους. Και ενώ αυτό σίγουρα είναι κάτι που στις πλείστες των περιπτώσεων δεν είναι εφικτό, η Serena Williams για χάρη της βρετανικής Vogue άνοιξε on air την τσάντα της και αποκάλυψε τι έχει μέσα σε αυτήν.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, η γνωστή τενίστρια έχει μέσα στην μεγάλη Fendi τσάντα της, ένα πιο μικρό κόκκινο leather τσάντακι που περιέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το μακιγιάζ της: ένα beauty blender, ψεύτικα νύχια, κόλα για τα ψεύτικα νύχια, λαδάκια και κρέμες. Πέρα από αυτά, η Serena -όπως μάλλον όλοι μας- έχει πάντα μαζί της το αντισηπτικό της.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της στο περιοδικό, η Williams αποκάλυψε πως λατρεύει να ακούει μουσική όταν ταξιδεύει και γι΄αυτό έχει πάντα μαζί της τα ακουστικά της. Παράλληλα, στα must have items της βρίσκουμε μάσκες προσώπου, βούρτσα για τα μαλλιά και ένα καπέλο.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση