ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

H Camila Cabello όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Απαντά στις 73 ερωτήσεις της Vogue

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο hot ονόματα της μουσικής του σήμερα, γι' αυτό ήταν φυσικό επόμενο πως θα απασχολούσε τη Vogue. Στα τρία χρόνια της σόλο καριέρας της έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία και πάνω από 160 υποψηφιότητες σε βραβεία μουσικής σε όλο τον κόσμο Η Camila Cabello καλωσόρισε τη Vogue σπίτι της για να απαντήσει σε 73 ερωτήσεις, από τις πιο χαλαρές μέχρι τις πιο προσωπικές.

Σε ένα εξοχικό στη Μεγάλη Βρετανία, και ενώ δουλεύει στο μιούζικαλ ''Cinderella'' , η 22χρονη τραγουδίστρια πιο χαλαρή και ήρεμη από ποτέ, δηλώνει ρομαντική και αποκαλύπτει με ποιο τραγούδι είναι δεμένη συναισθηματικά. 

''Πάντα σκέφτομαι τον ρομαντισμό. Είμαι σίγουρα αθεράπευτα ρομαντική. Αγαπώ τον έρωτα'' λέει παρόλο που, όπως συμπληρώνει, δεν χρειάζεται να είναι ερωτευμέν η για να γράψει ένα ερωτικο τραγούδι. ''Όταν όμως είσαι ερωτευμέ νος, οι λεπτομέρειες που βάζεις στο τραγούδι δεν μπορούν να δημιουργηθούν από φαντασία. Η μυρωδία μιας μπλούζας, η έκφραση στο πρόσωπό τους, το πώς ήταν ο ουρανός εκείνη τη νύχτα.... Αυτά έρχονται από την πραγματική ζωή''. 

Δείτε το βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
camila cabello  |  vogue  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση