ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Σάλος με την κυκλοφορία του νέου ντοκιμαντέρ για την Britney Spears

H Britney, το ντοκιμαντέρ και η επιστροφή του #FreeBritney

Νέο κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ''Framing Britney Spears'', με τον κόσμο να χρησιμοποιεί ξανά το #FreeBritney στα social media. Το ντοκιμαντέρ της New York Times ακολουθεί την τραγουδίστρια από την παιδική της ηλικία μέχρι την κατάρρευση της το 2007 και βάζει τον θεατή να σκεφτεί μήπως τελικά η Britney ήταν θύμα των media. 

Δεν είναι μυστικό πως η τραγουδίστρια ήταν πάντα θύμα των media και των παπαράτσι που έκαναν τα πάντα με σκοπό να απαθανατίσουν έστω μια στιγμή από την καθημερινότητά της. Ήταν άλλωστε και ένας από τους λόγους που την οδήγησαν στην κατάρρευση το 2007 όταν ξύρισε τα μαλλιά της. Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ βλέπουμε αποσπάσματα με δημοσιογράφους να ρωτούν την Spears για την προσωπική της ζωή, για την επίδραση που πιστεύει πως έχει στα παιδιά, να τις ρίχνουν ευθύνες για τον χωρισμό της από τον Justin Timberlake αποκαλώντας την άπιστη, και να την ρωτούν ευθέως ερωτήσεις για την σεξουαλική της ζωή που εκείνη δίσταζε να απαντήσει αλλά ο Timberlake απαντούσε ανοιχτά σε συνεντεύξεις.

Επίσης, εστιάζει και στην σχέση της τραγουδίστριας με τον πατέρα της, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει την κηδεμονία της, που θεωρείται πως το κάνει για να ελέγχει τα πάντα στη ζωή της, από τους ανθρώπους που συναναστρέφεται μέχρι τις επαγγελματικές και οικονομικές της κινήσεις. Ο πατέρας της έχει επίσης τον έλεγχο της περιουσίας της, που υπολογίζεται γύρω στα $59 εκατομμύρια. 

Η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ στάθηκε αφορμή να επιστρέψει το hashtag #FreeBritney στα social media, αυτή την φορά με μια σειρά από celebrities όπως η Sarah Jessica Parker, η Bette Midler και ο Andy Cohen να δείχνουν με αυτό τον τρόπο τη στήριξή τους, και άλλους, όπως η Hayley Williams να σχολιάζουν το πόσο τοξικές ήταν οι συναναστροφές της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση