ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Γιώργος Βρεττός: Από το Nammos της Μυκόνου, στην Λευκωσία και στο Labs Tower

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Βρεττού στο must Ιουλίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 4/7 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ειρήνη Χριστοφόρου

Ο Γιώργος Βρεττός δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητος. Είναι από τους ανθρώπους που θα σου τραβήξουν την προσοχή και το ενδιαφέρον με την πρώτη ματιά, από το πρώτο λεπτό που θα τον συναντήσεις. Έχοντας αφήσει την οικογενειακή επιχείρηση στα είκοσι τρία του για να δοκιμάσει την τύχη του στη Μύκονο, από βοηθός barman έγινε διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα hot spots της Μεσογείου, το Nammos. Dolce vita στυλ, σαν να ήρθε κατ’ ευθείαν από το Σεν Μόριτζ στη Λευκωσία, κάτι που ισχύει στ’ αλήθεια. Από τις πρώτες κιόλας κουβέντες που ανταλλάξαμε, γίνεται αντιληπτό γιατί πρόκειται για τον μετρ του προσεγμένου lifestyle. Με λίγα λόγια, αποδεικνύει πως όταν υπάρχει θέληση και πείσμα, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα όσα φαντάζεσαι κι ακόμα περισσότερα.

Από τη Μύκονο, το Ντουμπάι και το Σεν Τροπέ, τώρα στη Λευκωσία. Πώς προέκυψε αυτή η μετάβαση;
Πριν από δύο χρόνια άνοιξα τη δική μου εταιρεία, τη Longjump Holdings, με την οποία ξεκινήσαμε να κάνουμε projects και να αναλαμβάνουμε το management και το consulting διαφόρων εταιρειών. Κάπως έτσι προέκυψε και η μετάβασή μου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία, όπου ήρθα να αναλάβω το Labs Tower.

Πώς αξιολογείτε το βιοτικό επίπεδο στην Κύπρο; Πιστεύετε ότι είναι αυτός ο λόγος που στρέφεται το ενδιαφέρον προς το lifestyle;
Η Κύπρος πιστεύω ότι ανέκαθεν είχε ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο, ακόμη και σε σύγκριση με την Ελλάδα. Η στροφή προς το lifestyle είναι κάτι διεθνές, δεν έχει να κάνει μόνο με την Κύπρο, έτσι έχει αλλάξει γενικά παγκοσμίως. Και να σου δώσω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα. Παλαιότερα οι συμφωνίες κλείνονταν μέσα στα conference rooms κεκλεισμένων των θυρών. Τώρα οι μεγάλες συμφωνίες κλείνονται σε εστιατόρια, με πιο χαλαρή διάθεση.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Βρεττού στο must Ιουλίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 4/7 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση