ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Έρχεται σειρά για τον... ''Tiger King''

O viral χαρακτήρας γίνεται σειρά!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

To ''Tiger King: Murder, Mayhem and Madness'' ήταν χωρίς αμφιβολία η παραγωγή του Netflix που έγινε viral κατά την περίοδο της καραντίνας. Το ντοκιμαντέρ παρουσίαζε τη ζωή του Joe Exotic, ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου, την εμμονή του με τις μεγάλες γάτες και τη διαμάχη του με την Carole Baskin. Η όλη υπόθεση έγινε viral κατά την καραντίνα και το ντοκιμαντέρ ήταν νούμερο ένα σε όλο τον κόσμο. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, κανένας δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Το Αμερικανικό δίκτυο NBC και η πλατφόρμα streaming του, η Peacock, ετοιμάζουν μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο podcast ''Joe Exotic'' και με την Kate McKinnon στο ρόλο της Baskin. Μέχρι στιγμής αυτά είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, και ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί το ποιος θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας και δεν πρόκειται για τη σειρά όπου θα πρωταγωνιστούσε ο Nicolas Cage. 

Ο πραγματικός Tiger King, Joe Maldonado-Passage (ή αλλιώς, ο Joe Exotic) βρίσκεται σε 22χρονη φυλάκιση αφού τον Ιανουαρίο του 2019 βρέθηκε ένοχος με κατηγορίες κακοποίησης ζώου και σχεδιασμού της δολοφονίας της Baskin. O ζωολογικός του κήπος βρίσκεται στα χέρια της Baskin μετά από απόφαση του δικαστή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
tiger king  |  netflix  |  σειρές  |  joe exotic  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση