ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Επιστρέφει η Wonder Woman στο Shazam

H Gal Gadot υποδύεται την Wonder Woman στο «Shazam 2».

Το «Shazam! Η οργή των Θεών» (Shazam! Το Fury of the Gods) φαίνεται ότι έχει μπερδέψει πολλούς θεατές με την έκπληξη να εμφανίσει την επιστροφή της Gal Gadot στο ρόλο της Wonder Woman.

Ο χαρακτήρας εμφανίζεται προς το τέλος της ταινίας, καθώς η Wonder Woman προσπαθεί να αναστήσει τον Shazam, αφού είναι το μόνο άτομο που έχει απομείνει με θεϊκές δυνάμεις. Παρατηρώντας όμως τη σκηνή πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι το πρόσωπο της Gadot «φορέθηκε» στο σώμα ενός άλλου ηθοποιού χρησιμοποιώντας τεχνολογία deepfake, αλλά ο σκηνοθέτης της ταινίας ισχυρίστηκε το ακριβώς αντίθετο. 
 
«Μια συγκεκριμένη εμφάνιση στο "Shazam! Η οργή των Θεών" έπρεπε να γυριστεί στην Αγγλία, αλλά δεν μπορούσα να πάω λόγω ενός προβλήματος με τη βίζα, γι’ αυτό σκηνοθέτησα εξ αποστάσεως», έγραψε ο σκηνοθέτης της ταινίας Ντάβιντ Φ. Σάντμπεργκ στο Twitter, ενώ μοιράστηκε ένα βίντεο με τον ίδιο να σκηνοθετεί εξ αποστάσεως τη σκηνή της Gadot. «Δεν ήταν ένα deepfake όπως πιστεύουν ορισμένοι».
 
Η Gadot φαίνεται ξεκάθαρα σε μια από τις οθόνες του υπολογιστή του Σάντμπεργκ καθώς σκηνοθετεί την ταινία, έτσι ώστε να τερματιστεί κάθε εικασία ότι είχε μονταριστεί στην ταινία χρησιμοποιώντας τεχνολογία deepfake.

Η φήμη τροφοδοτήθηκε από τις φωτογραφίες του «Shazam 2» που παρουσίαζαν στο ρόλο της Wonder Woman την Taylor Cahill. Οι εικόνες έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι ήταν η Cahill που έπαιξε στη σκηνή του «Shazam 2» και όχι η Gadot.
 
«Γυρίσαμε τη σκηνή με την Taylor για να καταλάβουμε τι κάλυψη χρειαζόμασταν στη συνέχεια με την Gal αφού δεν μπορούσε να έρθει στην Ατλάντα», ανάρτησε η Σάντμπεργκ στο Twitter. «Δεν υπάρχει απολύτως κανένα deepfaking. Όταν βλέπεις την  είναι 100% αυτή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση