ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

''Emily in Paris'': Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν;

Τι λέει ο δημιουργός της σειράς, Darren Star;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι σίγουρα μια σειρά που προκάλεσε αίσθηση από τη μέρα που κυκλοφόρησε. Οι περιπέτειες της Emily Cooper στη νέα της επαγγελματική αποστολή στο Παρίσι κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον με cute στόρι, ωραίο καστ και, φυσικά, με φόντο τη Γαλλική πρωτεύουσα, άρα η ερώτηση τώρα είναι αν θα υπάρξει συνέχεια. Παρόλο που το Netflix δεν επιβεβαίωσε κάτι ακόμα, ο δημιουργός της σειράς, Darren Star, ήδη σχεδιάζει το επόμενο βήμα. 

''Στη δεύτερη σεζόν θα είναι περισσότερο εξοικειωμένη με τον κόσμο στον οποίο ζει. Θα είναι περισσότερο κάτοικος της πόλης, θα είναι πιο προσγειωμένη, θα φτιάχνει τη ζωή της εκεί'' είπε ο Star με την πρωταγωνίστρια και παραγωγό Lily Collins να συμπληρώνει πως το Netflix περιμένει να δει την ανταπόκριση του κόσμου πριν πάρει αποφάσεις. 

''Δεν θα ήθελα τίποτα περισσότερο από το να πάω πίσω στο Παρίσι για ακόμα μια σεζόν. Υπήρξαν τόσες καταστάσεις που είπαμε ''γράψ' το κάπου, θα γίνει στον δεύτερο κύκλο'' συμπληρώνει η Collins. 

Στο ίδιο ρεπορτάζ του Vanity Fair, ο Star αποκαλύπτει πως σχεδιάζει να εξερευνήσει περισσότερο τους χαρακτήρες που πλαισιώνουν την Emily στο Παρίσι, όπως την Mindy ή την Sylvie. 

Προς το παρόν, έχουμε την πρώτη σεζόν για να μας ταξιδεύει μέχρι νεωτέρας.

Γυρισμένη εξ ολοκλήρου στη Γαλλία, στην προ-κορωνοϊού εποχή, η πρώτη σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια των 30 λεπτών και εκτός από την Collins πρωταγωνιστούν οι Ashley Park, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat κ.ά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση