ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

''Emily in Paris'': Η πολυαναμενόμενη, fashion σειρά του φθινοπώρου

Η νέα σειρά από τον δημιουργό του ''Sex and the City''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το ''Sex and the City'' δεν χρειάζεται συστάσεις μιας και είναι μία από τις δημοφιλέστερες σειρές της εικοσαετίας. Το ''Devil Wears Prada'', από την άλλη, είναι μία ταινία που σίγουρα έγινε... διαχρονική με όλες τις ατάκες αλλά και τα outfits. Τι θα έλεγες αν σου προτείναμε μια σειρά που συνδυάζει αυτά τα δύο;

Ο δημιουργός του ''SATC'', Darren Star, είναι πίσω από τη σειρά ''Emily In Paris'', στην οποία πρωταγωνιστεί η Lily Collins ως μία Αμερικανή, την οποία η εταιρεία της στο Σικάγο την στέλλει στο Παρίσι για να ανανεώσει τα γραφεία τους. Εκεί, πρέπει αρχικά να ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ, να κερδίσει τους νέους της συναδέλφους και να χτίσει μια νέα καθημερινότητα με όλα όσα μπορεί να περιλαμβάνει αυτή. Το καλύτερο όμως είναι πως η Patricia Field - η ενδυματολόγος των δύο παραγωγών που αναφέραμε πιο πάνω - είναι η υπεύθυνη για τα κοστούμια και στο ''Emily in Paris'', κάνοντας πλέον ξεκάθαρο πως τα outfits θα κλέψουν και εδώ την παράσταση. 

Γυρισμένη εξ ολοκλήρου στη Γαλλία, στην προ-κορωνοϊού εποχή, η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια των 30 λεπτών και θα ανέβει στο Netflix στις 2 Οκτωβρίου. Μαζί με την Collins πρωταγωνιστούν οι Ashley Park, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat κ.ά. 

Δείτε το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση