ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Έλα... #Sto_Meros

Η Θεατρική Ομάδα ΠΑΡΩΔΙΑ μας προσκαλεί να πάμε σε ένα μέρος αλλά όχι οποιοδήποτε μέρος αλλά «#Sto_Meros», τη νέα σατιρική κωμική της παράσταση που κάνει πρεμιέρα τη Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στις 8.30.μ.μ στο Θέατρο Σκάλα στη Λάρνακα.

Μια παράσταση με ισχυρές ενέσεις γέλιου, καυστικό -στα όρια του προκλητικού-χιούμορ, καθώς και εμπνευσμένη από τα κυπριακά δεδομένα σάτιρα. Τα μέλη της θεατρικής ομάδας μας καλούν να διασκεδάσουμε μαζί τους τόσο, όσο το διασκέδασαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αυτής της ιδιόμορφης παράστασης.

Το έργο μας μεταφέρει στην Κύπρο του χθες, αλλά και του σήμερα, παντρεύοντας με έξυπνο χιούμορ τις δύο αυτές διαφορετικές εποχές. Στο χωριό του Κούνουπου (!) κάπου στο ’50 γίνονται τα εγκαίνια ενός μεγάλου έργου που αναστατώνει τους χωριανούς, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνδέονται «πονηρά» μεταξύ τους. Ευτράπελες καταστάσεις με άφθονο γέλιο θα εξελιχθούν στη σκηνή όπου μπορείτε να δείτε τη συνέχεια αυτής της ευφάνταστης ιστορίας που «καυστηριάζει» τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Το σενάριο, καθώς και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Δωρόθεο Δωροθέου, ενώ η μουσική επιμέλεια στον Ανδρέα Λιασή. H παράσταση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη συμβολή των μεγάλων χορηγών της Θ.Ο: Xiourouppas Insurance Agency Ltd, Megabet και Alion Vegetables & Fruit Co Ltd, LPD Developers Ltd και των χορηγών της παράστασης : Malebox Menswear, Kriton Erotokritou acc, Καφεστιατόριο Γλυκολέμονο, Υδρόγειος Ασφαλιστική, Όμιλος Μιχαηλάς Λτδ, CED electric, Mia Digital Arts, Clippers Barber Shop, Anosis Ltd.

Λόγω της εξάντλησης των εισιτηρίων για την πρεμιέρα, θα γίνει 2η παράσταση την Πέμπτη 25/5 την ίδια ώρα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκείου Αραδίππου.

Τιμή εισόδου €5

Εισιτήρια προπωλούνται: στο καφεστιατόριο «Γλυκολέμονο» στη Λάρνακα, στο περίπτερο Κκονέ (Αραδίππου), CUP Snack Bar (Αραδίππου) ενώ μπορείτε επίσης να αποταθείτε και στα τηλέφωνα 99813804 και 99499413.

Facebook: Θεατρική Ομάδα Παρωδία 
Instagram: @parodia_theatriki_omada_

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X