ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Είναι ο Regé-Jean Page ο νέος Black Panther;

Το Twitter ανέλαβε να μας δείξει πως θα μοιάζει ο ηθοποιός στον ρόλο του Black Panther

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς θα χειριστεί η Marvel τον θάνατο του Chadwick Boseman στην πολυαναμενόμενη ταινία ''Black Panther: Wakanda Forever''. Αφού έμειναν αρκετούς μήνες για να συγκροτηθούν και να σχεδιάσουν το επόμενο βήμα, ο Kevin Feige της Marvel επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να έχουν άλλο ηθοποιό για να αντικαταστήσει τον Boseman στον ρόλο του T'Challa. Αντιθέτως, ο Feige άφησε να εννοηθεί πως ο σκηνοθέτης Ryan Coogler θα διευρύνει την μυθολογία της Wakanda. 

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες σχετικά με το σίκουελ του ''Black Panther'' είναι ελάχιστες, με τους φαν να θεωρούν πως το στόρι θα δει την Shuri (που υποδύεται η Letitia Wright) ή τον M'Baku (Winston Duke) να υιοθετούν τις δυνάμεις του Black Panther, αλλά νέα δημοσιεύματα εισηγούνται πως η Marvel ίσως παρουσιάσει έναν εντελώς καινούργιο χαρακτήρα ως τον νέο Black Panther, και αυτόν θα τον υποδυθεί ο Regé-Jean Page, που είδε την δημοτικότητά του να εκτοξεύεται μετά από την συμμετοχή του στην σειρά ''Bridgerton'' του Netflix. 

Την πληροφορία έφερε στο φως η ιστοσελίδα Crazy Days and Nights που τρέχει ένας δικηγόρος του Hollywood με ιστορία πολλών διασύνδέσεων στον χώρο της ψυχαγωγίας. 

Παρόλο που η Marvel δεν έχει αναφερθεί καθόλου σ' αυτό το δημοσίευμα, το Twitter έκανε πάλι το θαύμα του, αφού ο λογαριασμός Bridgerton Appreciation Society έκανε Photoshop το πρόσωπο του Page στο σώμα του ''Black Panther''. Μπορούμε να πούμε πως ο ρόλος του πάει υπερβολικά πολύ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση