ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: nude tailored παντελόνι, πουκάμισο και μπαλαρίνες
 

Δύο tv shows για να ξεκινήσεις σήμερα

Η άνοδος και τα σκάνδαλα trafficking του Pornhub είναι ένα ντοκιμαντέρ που αξίζει να βάλεις στη λίστα σου.

Το Σάββατο για πολλούς είναι μια καλή ευκαιρία για να βγουν έξω και να απολαύσουν την ημέρα μαζί με την παρέα τους στα αγαπημένα τους στέκια και για άλλους, είναι η αφορμή να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν πίνοντας κρασί και βλέποντας την αγαπημένη τους σειρά ή ντοκιμαντέρ. Αν ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία, σας έχουμε δύο προτάσεις, οι οποίες αξίζουν να ξεκινήσετε.

Της Μαριάννας Καραβαλή

ΝΕΤFLIX
SHADOW AND BONE - S2
Νέοι εχθροί απειλούν τον κόσμο της Γκρίσα

Τα τελευταία χρόνια τα βιβλία φαντασίας κάνουν θραύση, και όσα κάνουν τις υψηλότερες πωλήσεις μεταφέρονται στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το «Shadow And Bone», βασισμένο στη σειρά βιβλίων «Grishaverse» της Λι Μπαρντούγκο, με την κλασική ιστορία όπου ένα ιδιαίτερο άτομο με μοναδικές ικανότητες, εκπαιδεύεται για να πολεμήσει το κακό. Ο πρώτος κύκλος είχε κυκλοφορήσει το 2021 και απέκτησε αμέσως ένα δυνατό πυρήνα φανατικών θαυμαστών (ήταν στο Top10 του Netflix σε 93 χώρες), οι οποίοι εδώ και δύο χρόνια περιμένουν τη συνέχεια. Η αγωνία θα τελειώσει στις 16 Μαρτίου, όποτε και θα επιστρέψουμε στον κόσμο της Γκρίσα, όπου η ορφανή πολεμίστρια Αλίνα μόλις εξαπέλυσε την απερίγραπτη δύναμή της, που είναι το κλειδί για την απελευθέρωση της χώρας και αφήνει τα πάντα πίσω της για να εκπαιδευτεί ως μέλος μιας μαγικής ελίτ πολεμιστών. Όμως, καθώς παλεύει να δαμάσει τη δύναμή της, ανακαλύπτει ότι εχθροί και σύμμαχοι μπορεί να είναι ένα και το αυτό.

ΝΕΤFLIX
ONEY SHOT: THE PORNHUB STORY
Η άνοδος και τα σκάνδαλα trafficking του Pornhub

Το Netflix ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου ντοκιμαντέρ που αφορά στην υπόθεση Pornhub -τις επιτυχίες και τα σκάνδαλα του πιο διάσημου πορνογραφικού site. Το 90λεπτο ντοκιμαντέρ εξετάζει τον τρόπο που βλέπουν οι χρήστες του διαδικτύου στο Pornhub πορνογραφικό υλικό, τον τρόπο διανομής τέτοιου περιεχομένου, αλλά και τη βιομηχανία του σεξ γενικότερα. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις από ηθοποιούς, ακτιβιστές και πρώην υπαλλήλους, που δίνουν τη δική τους οπτική για τα σκάνδαλα. «Καθώς οι οργανισμοί για την καταπολέμηση του trafficking ζητούν δικαίωση για τα θύματα, μπορεί ο διαδικτυακός κολοσσός της βιομηχανίας του σεξ να τα προστατεύσει ή είναι αυτό ένα νέο κύμα λογοκρισίας για τους ενήλικες της βιομηχανίας πορνό που συναινούν στο πορνογραφικό υλικό;» διερωτάται το ντοκιμαντέρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση