ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Δύο ακόμα σεζόν για το ''Bridgerton''

Περισσότερα καλά νέα για τους φαν

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ήταν αναμενόμενο αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε όπως και να 'χει. Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως το ''Bridgerton'' πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, που θα βασίζεται στο δεύτερο από τα βιβλία της Julia Quinn. Τώρα, ωστόσο, έχουμε κι άλλα ευχάριστα νέα. 

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, ανακοινώθηκε από τους επίσημους λογαριασμούς της σειράς και από αυτόν της παραγωγού Shonda Rhimes στα social media πως η σειρά θα συνεχίσει για τρίτη και τέταρτη σεζόν. ''Αυτή η συγγραφέας θα πρέπει να αγοράσει περισσότερο μελάνι'' έκλεισε την ανακοίνωση η... Lady Whistledown. 

Αν συνεχίσουν με το ίδιο κόνσεπτ, η τρίτη και τέταρτη σεζόν θα εστιάζουν στις ερωτικές ζωές του δεύτερου και τρίτου μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας Bridgerton, τον Benedict και τον Colin.

"Στοχεύουμε να εργαζόμαστε στο Bridgerton για πολύ καιρό" έγραψε το Netflix στην ανακοίνωσή του, ενώ το Hollywood Reporter αναφέρει πως η δημιουργική ομάδα της σειράς έχει "συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον" αρκεί οι φαν να συνεχίσουν να δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον για τη σειρά. Προς το παρόν, η δεύτερη σεζόν θα βάλει τον Anthony στο επίκεντρο. 

''Ο Anthony θα έχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον και θα είναι τόσο όμορφο όσο περιμένουν οι τηλεθεατές'' είπε ο δημιουργός της σειράς, Chris Van Dusen. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
bridgerton  |  netflix  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση