ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Εσύ είχες προσέξει αυτή την viral γκάφα στο ''Bridgerton'';

Το λάθος που κάνει τον γύρο του Twitter

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Θυμόμαστε όλοι την επική γκάφα στον όγδοο κύκλο του ''Game of Thrones'' με το μοντέρνο ποτήρι του καφέ, που έγινε viral σε σημείο που απάντησαν και οι συντελεστές της σειράς. Άλλωστε, πάντα όταν παρακολουθούμε σειρές που δεν λαμβάνουν χώρα στη μοντέρνα εντοπίζουμε μικρές ή μεγάλες ''γκάφες'' που δεν ταιριάζουν στην εποχή της ιστορίας. 

Κάτι ανάλογο συνέβη και με το ''Bridgerton''. Η σειρά του Netflix που σάρωσε από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της στο Netflix διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1800, όπου μεταφορικό μέσο ήταν το κάρο με τα άλογα. Εκεί φαίνεται πως οι συνετελεστές έπρεπε να δώσουν λίγο περισσότερη σημασία, αφού στο πρώτο κιόλας επεισόδιο στην άκρη του δρόμου φαίνονται οι κίτρινες γραμμές που καθορίζουν τα σημεία για parking. Οι εν λόγω γραμμές δεν καθερώθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία πριν τη δεκαετία του 1950, με τις πρώτες να είχαν εμφανιστεί το 1918, πολλά χρόνια μετά την εποχή της Αντιβασιλείας. 

 

Την γκάφα αυτή εντόπισαν πολλοί τηλεθεατές που έσπευσαν να το σχολιάσουν στο Twitter, με έναν απ' αυτούς να αναρωτιέται το πώς και το γιατί η κίτρινη γραμμή δεν σβήστηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Από την άλλη, ένας άλλος χρήστης του κοινωνικού δικτύου σχολίασε πως αυτό δεν ήταν το μόνο λάθος. ''Θα δείτε επίσης μια αφίσα του Primark και ένα σήμα για Parking πάνω σε ένα φως του δρόμου, σωλήνες στην πρόσοψη των κτιρίων που δεν θα υπήρχαν την τότε εποχή και μοντέρνα κουδούνια σε σπίτια''. 

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό πως η σειρά παρακολουθήθηκε από 63 εκατομμύρια σπίτια από την πρεμιέρα του, στις 25 Δεκεμβρίου. Ήταν φυσικό επόμενο πως κάποιοι απ' αυτούς θα προσέξουν μικρά λάθη. Τώρα που ξέρουμε πως έχει πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, είμαστε σίγουροι πως θα υπάρξει περισσότερος έλεγχος. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
bridgerton  |  netflix  |  viral  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση