ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Digital Agenda Cyprus Summit 2020: Humanity on the Edge. Managing the unmanageable

Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας και περιφερειακής σκηνής στους τομείς της τεχνολογίας

Η οργανωτική επιτροπή ανακοινώνει την οργάνωση του 3ου Digital Agenda Cyprus Summit 2020 στις 21 Οκτωβρίου . Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας και περιφερειακής σκηνής στους τομείς της τεχνολογίας, του εταιρικού ήθους, της έρευνας και της καινοτομίας, της καταναλωτικής συμπεριφοράς κ.ά.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ιδιαιτερότητες της εποχής μας, αλλά ταυτόχρονα και τις αυξημένες ανάγκες για εξειδικευμένη γνώση όσον αφορά το νέο παγκόσμιο status quo, αποφασίστηκε η μετατροπή του Digital Agenda Cyprus Summit 2020 σε ψηφιακό διαδικτυακό συνέδριο.

Οι θεματικές που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

• Consumers after the virus era. Managing the craziness.
• Education on the brink. Learning how to learn.
• 5G and the conspiracy era. Social media and democracy.
• Company ethos after the ‘black lives matter’ movement.
• Medical research on steroids. The battle for supremacy.
• Europe on its knees or on the rise? Corona virus lessons of solidarity.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 21 Οκτωβρίου 2020 και όπως έχουμε υποσχεθεί θα μιλήσουν κορυφαίοι ομιλητές παγκοσμίου επιπέδου. Ανακοινώσεις ονομάτων των ομιλητών θα αρχίσουν να λαμβάνουν χώρα τις επόμενες μέρες και μέχρι και τη μέρα διεξαγωγής του.

Το Digital Agenda Cyprus Summit 2020 ακολουθώντας τη διεθνή τάση θα είναι διαθέσιμο στο κοινό δωρεάν με μια απλή εγγραφή.

Υπενθυμίζεται πως το 2ο Digital Agenda Cyprus Summit που έγινε πέρσι συγκέντρωσε 1186 συνέδρους ενώ συμμετείχαν 32 ομιλητές. Η μεγάλη του επιτυχία και ο απόηχος από τις συζητήσεις και παρουσιάσεις των διεθνούς εμβέλειας ομιλητών ήταν κατά κοινή ομολογία ένα σημαντικό βήμα για την αλλαγή της ατζέντας της Κύπρου σε ψηφιακή.

Powered by CYTA

Supporters:
Bank of Cyprus, Logicom, Deloitte

Partners:
European University, University of Nicosia, Cyprus School of Molecular Medicine, Frederick University

A project endorsed by:
Republic of Cyprus, Nicosia Municipality

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση