ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink T-shirt, βερμούδα και μαύρα πέδιλα
 

Δεύτερη σεζόν για το ''Outer Banks''

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ήταν μία από τις σειρές που είχαν την τιμητική τους στην καραντίνα, γιατί είχε την ''τύχη'' να κάνει πρεμιέρα όσο ο κόσμος βρισκόταν σε εγκλεισμό. Το ''Outer Banks'' ανέβηκε στο Netflix στις 15 Απριλίου και ακολουθούσε δύο ομάδες διαφορετικών κοινωνικών τάξεων, σε μια αναζήτηση ενός κρυμμένου θησαυρού, με πρωταγωνιστές τους Pogues, της μεσαίας τάξης. 

Στο τέλος οι Pogues ανακαλύπτουν τον θησαυρό αλλά φυσικά δεν θα ήταν τόσο εύκολο. Στο τέλος της σειράς τα λεφτά εξαφανίζονται, ο πρωταγωνιστής, John B., κατηγορείται για φόνο πριν αυτός και η σύντροφός του θεωρούνται νεκροί μέσα σε θαλασσοταραχή. Στην πραγματικότητα όμως βρίσκονται σε άλλη βάρκα που ταξιδεύει προς Μπαχάμες. Οι κριτικές που έλαβε η πρώτη σεζόν ήταν ανάμεικτες αλλά η σειρά θεωρείται χωρίς αμφιβολία επιτυχία. Γι' αυτό τον λόγο, το Netflix ανακοίνωσε πως σύντομα η ιστορία θα έχει συνέχεια. 

Δείτε ξανά το τρέιλερ της πρώτης σεζόν.

''Δουλεύουμε πάνω σ' αυτό εδώ και μήνες. Θα υπάρξουν σίγουρα νέα μυστήρια και νέες ιδέες. Όλα καταλήγουν στη βάση της ιστορίας αλλά εξελίσσονται με τρόπους που ο κόσμος δεν περίμενε'' είπε ο δημιουργός της σειράς, Jonas Pate στο Entertainment Weekly, συμπληρώνοντας πως μέρος της δεύτερης σεζόν θα λαμβάνει χώρα στις Μπαχάμες. 

Τα πλάνα, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Παρόλο που το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, ο Pate ισχυρίζεται πως οι ιδέες και τα σχέδια του απλώνονται σε τέσσερις ακόμα σεζόν. ''ΑΠό τότε που αρχίσαμε πάντα το βλέπαμε σαν μια σειρά με τέσσερις, ίσως πέντε σεζόν''. 

Προς το παρόν καμία άλλη πληροφορία δεν είναι γνωστή. Με τα συνηθισμένα προγράμματα του Netflix θα περιμέναμε τον δεύτερο κύκλο τον Απρίλιο του 2021 αλλά με την παραγωγή να σταματά λόγω κορωνοϊού, το συντομότερο που μπορούμε να περιμένουμε την πρεμιέρα είναι στα τέλη του 2021. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
netflix  |  outer banks  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X