ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

«Δεν με νοιάζει η απουσία της Samantha Jones από τη σειρά»

«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κοινό νοιάζεται τόσο για κάτι που δεν είναι αληθινό. Είναι ένα μυστήριο»

newsroom must

Η επιστροφή του «Sex and the city» μέσω του reboot «And Just like that» είναι πλέον γεγονός, κάνοντας όλους εμάς να ανυπομονούμε και παράλληλα να αναρωτιόμαστε αν θα καταφέρει να μας αποζημιώσει για όλα αυτά τα χρόνια αναμονής. Η προβολή της σειράς προγραμματίστηκε για τον Δεκέμβρη μέσω του HBO MAX, ενώ τα διάφορα σενάρια για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε έχουν την τιμητική τους.

Ένα είναι όμως σίγουρο, η απουσία της Samantha Jones φαίνεται να γίνει αισθητή και μάλλον δεν είμαστε οι μόνοι δυσαρεστημένοι από αυτό. Πολλοί fans της ηθοποιού Kim Cattrall, που την λάτρεψαν για το ανατρεπτικό της χιούμορ και το έντονο ταπεραμέντο της δεν άργησαν να εκφράσουν την απογοήτευσή τους, με την συγγραφέα της σειράς να εξομολογείται «Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κοινό νοιάζεται τόσο για κάτι που δεν είναι αληθινό. Είναι ένα μυστήριο. Εμένα, ας πούμε, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα επιστρέψει η Kim».

Η συγγραφέας της σειράς δήλωσε λίγο-πολύ, πως ο μόνος λόγος που θα δει τη σειρά είναι γιατί πραγματεύεται τις σχέσεις των ζευγαριών στη σημερινή εποχή. Μάλιστα, είπε πως «Δεν μιλάμε σχεδόν ποτέ για τις σχέσεις των δυο φύλων. Οι γυναίκες πρέπει να αναλογιστούν πως καταφέρνουν πολύ λιγότερα πράγματα όταν εμπιστεύονται τους άντρες». Συμπλήρωσε δε πως το τέλος της σειράς δεν είχε και τόσο «φεμινιστικά στοιχεία»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση