ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Ποια ήταν η έμπνεση για τον ''Mr. Big'';

Η πιο βασική θεωρία πίσω από τον διάσημο χαρακτήρα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η αλήθεια είναι πως ο Mr. Big, σαν τηλεοπτικός χαρακτήρας, είχε αρκετό ενδιαφέρον χάρη στο πόσο απρόσιτος ήταν κατά τη διάρκεια των 6 σεζόν του ''Sex and the City''. Γι' αυτό άλλωστε του δόθηκε και ψευδώνυμο, αντί να χρησιμοποιείται το πραγματικό του όνομα. 

Όπως ξέρουμε όμως, η σειρά βασιζόταν στα βιβλία της Candace Bushnell και η απορία είναι ''από πού μπορεί να εμπνεύστηκε έναν τόσο ιδιαίτερο χαρακτήρα''; 

Παρόλο που η ίδια η Bushnell δεν το έχει επιβεβαιώσει, οι θεωρίες θέλουν τον Mr. Big να βασίζεται σε πραγματικό πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, πιστεύεται πως βασίστηκε στον Ron Galotti, τον πρώην εκδότη της Vogue και του GQ. H Bushnell γνώρισε τον Galotti σε ένα πάρτι το 1995 και άρχισαν να βγαίνουν μέχρι που τελικά έγιναν ζευγάρι. Η σχέση τους κράτησε για περίπου ένα χρονο και κατά τη διάρκειά της, η Bushnell έγραφε για αυτήν στη στήλη της στο New York Observer. Όπως, πάνω κάτω έγινε και με την σχέση της Carrie και του Big. 

Κι όμως ενώ δεν επιβεβαίωσε ποτέ την θεωρία, η Bushnell αποκαλούσε τον Galotti ''Mr. Big'': «Ήταν ένας από αυτούς τους τύπους της Νέας Υόρκης με μεγάλη προσωπικότητα -απλά τον παρατηρείς μόλις μπει στο δωμάτιο. Τον ονόμασα Mr. Big επειδή ήταν σαν ένας μεγάλος άντρας στην πανεπιστημιούπολη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση