ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Αυτή η σειρά πλησιάζει την επιτυχία του ''Game of Thrones''!

Μπορείτε να φανταστείτε ποια;

newsroom must

Το ''Game of Thrones'' ήταν μια σειρά φαινόμενο που εκτός από παγκόσμια επιτυχία και εκατομμύρια φανατικών ακολούθων, χάρισε στο δίκτυο όπου προβαλλόταν, το HBO, ''τρελά'' νούμερα τηλεθέασης. Τώρα, μια σειρά, πλησιάζει πολύ τα νούμερα τηλεθέασης του ''GoT'' και είναι, για την ακρίβεια, η δεύτερη σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέασης του συγκεκριμένου δικτύου. 

Ο λόγος φυσικά είναι για το ''Euphoria'' τη δραματική νεανική σειρά με πρωταγωνίστρια την Zendaya. Με την ολοκλήρωση της δεύτερης έγινε γνωστό πως στον μέσο όρο είχε 16,3 εκατομμύρια θεατές, που είναι η καλ΄ύτερη οποιασδήποτε σεζόν σειράς του ΗΒΟ τα τελευταία 18 χρόνια, εκτός φυσικά από το ''Game of Thrones'' που συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 44,2 εκατομμύρια θεατές την όγδοη και τελευταία σεζόν. 

Η υπόθεση παρουσιάζει τη ζωή και τις δυσκολίες μιας παρέας εφήβων στην Αμερική. Κάθε επεισόδιο λειτουργεί σαν μια μικρή περίληψη στη ζωή του κάθε χαρακτήρα. Σε αντίθεση με άλλες νεανικές σειρές, το ''Euphoria'' πραγματεύεται κοινωνικά προβλήματα (ψυχικές διαταραχές, ναρκωτικά, ενδοοικογενειακή βία, body-shaming κ.ά) από μια αρκετά ρεαλιστική οπτική. 

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι επίσης η σειρά με τα περισσότερα tweets της δεκαετίας, έχοντας μέχρι στιγμής 34 εκατομμύρια tweets που την αφορούν, στις ΗΠΑ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
zendaya  |  euphoria  |  σειρές  |  game of thrones  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση