ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Αυτή είναι σίγουρα η πιο παράξενη νέα σειρά

Τι λέει η νέα σειρά του Peacock;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H παλτφόρμα streaming του NBC, με όνομα Peacock, λάνσαρε στις 15 Ιουλίου και μαζί της ξεκίνησε η σειρά ''Brave New World''. με τα 8 επεισόδια του πρώτου κύκλου να είναι άμεσα διαθέσιμα. 

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Aldous Huxley, που κυκλοφόρησε το 1932, η σειρά φαντάζεται μια ουτοπική κοινωνία που έχει πετύχει την απόλυτη γαλήνη και σταθερότητα με την απαγόρευση της ιδιωτικότητας, της μονογαμίας, των χρημάτων, της οικογένειας και της ίδιας της ιστορίας. Σε μια φανταστική πόλη, το Νέο Λονδίνο, όλοι σχεδόν είναι ευτυχισμένοι τηρώντας τους νόμους και πίνοντας χάπια, αλλά όπως συνηθίζεται σε αυτές τις ιστορίες, υπάρχει κάτι πέρα από την επιφάνεια. 

Δείτε το τρέιλερ. 

Πρωταγωνιστούν οι Jessica Brown Findlay, Alden Ehrenreich, Harry Lloyd, Hanna John-Kamen, Joseph Morgan, Demi Moore κ.ά. Ανά το παγκόσμιο, η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime Video, και υπάρχει η πιθανότητα να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν μιας και, όπως λένε οι κριτικοί, η τηλεοπτική μεταφορά δεν διεισδύει τόσο βαθιά όσο το βιβλίο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση