ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: wide leg παντελόνι και padded shoulder μπλουζάκι
 

Αν το ''Dark'' ήταν... ρομαντική κωμωδία!

Όταν το Netflix σπάει πλάκα!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το ''Dark'' είναι πλέον γνωστό. Πρόκειται για μια Γερμανική σειρά φαντασίας, γνωστή για την πολύπλοκη ιστορία της και για τη συγκέντρωση που απαιτεί ούτως ώστε να καταλάβεις τι συμβαίνει, που ξεκίνησε με την εξαφάνιση ενός παιδιού. Συνδυάζει μυστήριο, θρίλερ, δράμα και φαντασία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί, όμως, ρομαντική κωμωδία! 

Το Netflix σου δίνει την ευκαιρία να δεις τη σειρά με άλλο μάτι, παρουσιάζοντας ένα ''ψεύτικό'' τρέιλερ όπου η σειρά παρουσιάζεται ως ρομαντική κωμωδία! 

Το ''Dark: The Story of Jonas and Martha'' ακολουθεί δύο ανυποψίαστους έφηβους που αναζητούν τον έρωτα αλλά ανακαλύπτουν το ταξίδι στο χρόνο, ενώ προσπαθούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Παρόλο που μοιάζουν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, η Martha είναι σε σχέση με τον φίλο του Jonas, τον Bartosz, και ο Jonas μοιάζει να είναι... αλλού, παρόλο που είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για μία ευκαιρία να είναι μαζί της. ''Η ιστορία του Jonas και της Martha, μια λίγο παράξενη μεταφορά του 'Romeo and Juliet' ή του Αδάμ και της Εύας, είναι ένας έρωτας που αψηφά τον χρόνο, τον χώρο, την αποκάλυψη αλλά και το δικό τους γενεαλογικό δέντρο'' γράφει η περιγραφή του τρέιλερ. 

Δείτε το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
dark  |  netflix  |  σειρές  |  παρωδία  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση