ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

H Khloe, o Dwayne Johnson και όλοι οι γκεστ στο ''30 Rock Special''

Παρέλαση επωνύμων στο ειδικό επεισόδιο του ''30 Rock''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Για το λανσάρισμα της δικής τους πλατφόρμας streaming, το NBC επιστράτευσε το καστ του αγαπημένου sitcom ''30 Rock'' για ένα ειδικό επεισόδιο στο οποίο θα διαφημίζονταν όλα τα νέα προγράμματα του Αμερικανικού δικτύου και όσα θα μπορεί να βρει κανείς στην πλατφόρμα Peacock. 

Στη σειρά, που προβαλλόταν από το 2006 μέχρι το 2013, επίκεντρο ήταν τα παρασκήνια του ''TGS with Tracy Jordan'' μιας εκπομπής με σκετσάκια όπως το Saturday Night Live, που έγραφε η Liz Lemon (Tina Fey) και στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Tracy Jordan (Tracy Morgan) και η Jenna Maroney (Jane Krakowski). Όσα βλέπαμε διαδραματίζονταν στο 30 Rockefeller Plaza, το πραγματικό κτίριο όπου στεγάζεται το τηλεοπτικό δίκτυο. Πρόεδρος του τηλεοπτικού NBC ήταν ο Jack Donaghy (Alec Baldwin) και μαζί τους ήταν ο βοηθός για όλες τις δουλειές Kenneth Parcell (Jack McBrayer). 

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, αυτού του επεισοδίου, ο Kenneth Parcell - πρόεδρος, πλέον, του NBC - ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα προγράμματα της νέας σεζόν και του library του Peacock, ενώ η Liz Lemon προσπαθεί να μαζέψει την παλιά ομάδα του ''TGS'' για ένα τηλεοπτικό reunion. Στα χρόνια που κράτησε η τηλεοπτική σειρά είδαμε να κάνουν γκεστ τα μεγαλύτερα ονόματα της Αμερικανικής showbiz (Oprah Winfrey, Salma Hayek, Julianne Moore, Matt Damon κ.ά.)  και της Αμερικής γενικότερα (Al Gore, Condoleezza Rice), ήταν άρα αναμενόμενο πως και σ' αυτό το ειδικό επεισόδιο θα βλέπαμε μια παρέλασε από γκεστ. Κυρίως επειδή σκοπός του ήταν να προωθήσει τις παραγωγές του δικτύου που περιλαμβάνει τα δίκτυα Telemundo, E! κ.ά. 

Δείτε το τρέιλερ. 

Ποιους είδαμε τελικά στο ειδικό αυτό επεισόδιο και πού εμφανίζονται;

Sofia Vergara (''America's Got Talent''), Dwayne Johnson (''Young Rock''), Mandy Moore (''This Is Us''), Andy Samberg (''Brooklyn Nine-Nine''), Ted Danson (''The Good Place''), Jimmy Fallon (''The Tonight Show Starring Jimmy Fallon''), Mario Lopez (''Saved By The Bell''), Gwen Stefani (''The Voice''), Kate del Castillo (''La Reina del Sur''), Khloe Kardashian (''Keeping Up With The Kardashians''), Andy Cohen (''Watch What Happens Live'') κ.ά. εμφανίστηκαν μέσω βιντεοκλήσεις σε διάφορες στιγμές της 1 ώρας που κράτησε το ''30 Rock Specia''. 

Δείτε το σχετικό βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
khloe kardashian  |  dwayne johnson  |  tina fey  |  30 rock  |  sitcom  |  σειρές  |  peacock  |  ncb  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση