ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Αυτές είναι οι σειρές που δεν πρέπει να χάσετε

Κάποιες τηλεοπτικές σειρές ξεκινούν, κάποιες συνεχίζονται. Αυτές είναι οι πέντε που θα παρακολουθούμε φέτος. 

Emerald City
Υπόθεση
 Μία αλλόκοτη διασκευή του «Μάγου του Οζ», με αέρα «Game of Thrones». Η 20χρονη Dorothy κι ένα αστυνομικά εκπαιδευμένο λυκόσκυλο ξυπνούν σε μια παράξενη νέα πόλη, το Οζ, στη μέση ενός μεγάλου πολέμου ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Μαύρη μαγεία, μάγισσες και πολεμιστές κατακλύζουν τη νέα μορφή της ιστορίας, ενώ όλα τα άλλα στοιχεία της, όπως το σκιάχτρο και ο ίδιος ο Μάγος, υπάρχουν και εδώ, μόνο λίγο διαφορετικά. Ο Vincent D’ Onofrio υποδύεται τον Μάγο, με τη νεαρή Adria Arjona στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Series of Unfortunate Events
Πρεμιέρα 
13 Ιανουαρίου
Υπόθεση Το Netflix ετοιμάζει ακόμα μια φανταστική παραγωγή. Η ιστορία είναι ήδη γνωστή από τα βιβλία, αλλά και από την ταινία με τον Jim Carrey. Στη νέα σειρά του Netflix, όμως, τον ρόλο του Carrey, δηλαδή τον Κόμη Olaf, υποδύεται ο Neil Patrick Harris. Τρία ορφανά αναγκάζονται να μείνουν πια με τον ιδιόρρυθμο Olaf που θέλει να τους σκοτώσει, για να πάρει την κληρονομιά των γονιών τους. Μία περιπέτεια φαντασίας που αν μοιάζει έστω και λίγο στην ταινία, σίγουρα θα σκαρφαλώσει ψηλά στη λίστα με τις αγαπημένες μας.

How to Get Away with Murder
Πρεμιέρα Β’ Μέρους 
19 Ιανουαρίου
Υπόθεση Το στόρι είναι πια γνωστό, μια δικηγόρος και πέντε φοιτητές της βρίσκουν τους εαυτούς τους μπλεγμένους σε διάφορες υποθέσεις φόνων. Το πρώτο μισό του τρίτου κύκλου ξεκίνησε, δείχνοντάς μας πως ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες είναι νεκρός, ενώ σταδιακά βλέπαμε έναν-έναν αυτούς που είναι ζωντανοί. Στο τελευταίο επεισόδιο μάς αποκάλυψε την ταυτότητά του και δεν ήταν άλλος από τον βασικότερο χαρακτήρα της σειράς, τον Wes (Alfred Enoch). Το πώς θα συνεχίσουν στο δεύτερο μέρος το ξέρει μόνο ο δημιουργός, Peter Nowalk. Εμείς περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη. 

This Is Us
Υπόθεση Μία από τις πιο ιδιαίτερες σειρές του 2016 ακολουθεί δύο εντελώς διαφορετικά δίδυμα αδέρφια, την Kate και τον Kevin, αλλά και τον υιοθετημένο τους αδερφό τον Randall, και οι τρεις στην ηλικία των 36 χρόνων. Ο Kevin, ηθοποιός, παρατά τη δουλειά του μετά από πολλά χρόνια λόγω κακού σεναρίου και ξεκινά από την αρχή, η Kate, παχύσαρκη, αντιμετωπίζει προβλήματα αυτοεκτίμησης που καταλογίζει στη μητέρα της, και ο Randall ψάχνει και ανακαλύπτει τον βιολογικό του πατέρα.  Παράλληλα παρακολουθούμε και τις ζωές των γονιών τους, Jack και Rebecca, όταν ήταν 36 ετών και έγκυος τρίδυμα και τα θλιβερά νέα που λαμβάνουν κατά τη γέννα τους. Η σειρά ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο και συνεχίζει ακάθεκτη.

Τimeless
Υπόθεση Ένας εγκληματίας, ο Flynn, κλέβει μια μηχανή του χρόνου και ταξιδεύει στο παρελθόν. Μία ομάδα που αποτελείται από έναν καθηγητή ιστορίας, μια επιστήμονα και έναν στρατιώτη, τον ακολουθούν προσπαθώντας να τον αποτρέψουν από το να αλλάξουν την ιστορία. Όσο ο Flynn αλλάζει μικροπράγματα σε διάφορες χρονικές περιόδους, επηρεάζεται το μέλλον μπροστά στα μάτια τους. Το «Timeless» έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες νέες σειρές της σεζόν. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση