ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Αυτές είναι οι 10 δημοφιλέστερες παραγωγές στο κυπριακό Netflix

Τι παρακολουθεί η Κύπρος στο Netflix;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Σειρές, ταινίες, Χριστουγεννιάτικες, animations, και μη, το ''The Queen's Gambit'' βρίσκεται στην πρώτη θέση, το ''Emily in Paris'' συνεχίζει ακάθεκτο στο top 10, και, γενικά, με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι 10 δημοφιλέστερες παραγωγές είναι πιο χαλαρές. To πιο παράξενο όμως είναι πως το ''The Crown'', μέχρι στιγμής, δεν είναι πουθενά. 

1.The Queen's Gambit

Η ζωή μιας ορφανής γυναίκας - παίκτριας σκακιού, από τα 8 μέχρι τα 22, όσο προσπαθεί να πετύχει το όνειρο της με το να γίνει πρωταθλήτρια στο σκάκια ενώ ταυτόχρονα παλεύει με εθισμούς. Πρωταγωνιστούν οι Anya Taylor-Joy, Bill Camp κ.ά.

2. Jingle Jangle

Μερικές δεκαετίες αφότου ο πιστός βοηθός του τον πρόδωσε, ένας κάποτε εύθυμος παιχνιδοποιός ανακαλύπτει ξανά την ελπίδα όταν η εγγονή του μπαίνει στη ζωή του ξαφνικά.

3. Blacklist

Ένας καταζητούμενος για ένα παράξενο λόγο παραδίνεται στο FBI και προσφέρεται να βοηθήσει στον εντωπισμό και τη σύλληψη των πιο επικίνδυνων εγκληματίων. Ο μόνος του όρος είναι να συνεργαστεί με τη νέα αστυνομικό, Elizabeth Keen. 

4. SpongeBob Movie: Sponge on the Run

Στην ταινία animation, όταν εξαφανίζεται ο Gary, o SpongeBob παίρνει τον Patrick σε μια αποστολή πολύ μακριά από το Bikini Bottom, με σκοπό να τον σώσουν. 

5. Operation Christmas Drop

Απεσταλμένη από το Κογκρέσο, η Erica αφήνει την οικογένεια της στις γιορτές για να ταξιδέψει σαν εκπρόσωπος του αφεντικού της, σε μια παραθαλάσσια Αεροπορική βάση. Εκεί, έρχεται σε σύγκρουση με τον πιλότο Andrew, που ξέρει πως η αποστολή της είναι να βρει λόγους για να σταματήσει η χρηματοδότηση της υπηρεσίας. Με τους Kat Graham και Alexander Ludwig.

6.  The Garfield Show

Οι περιπέτειες του τεμπέλη γάτου, Garfield, με τον ιδιοκτήτη του και τον αγαθό σκύλο, Odie, στην πρώτη σεζόν της σειράς animation.

7. Holidate

H Sloane και ο Jackson μισούν τα Χριστούγεννα. Το ότι και οι δύο είναι single οδηγεί σε εκνευριστικές συζυτήσεις με τις οικογένειες τους, μέχρι που γνωρίζονται. Τότε αποφασίζουν να είναι ο ένας το πλατωνικό plus-one του άλλου για όλες τις γιορτές του χρόνου. Με την Emma Roberts και τον Luke Bracey.

8. Emily in Paris

Ο δημιουργός του ''SATC'', Darren Star, είναι πίσω από τη σειρά ''Emily In Paris'', στην οποία πρωταγωνιστεί η Lily Collins ως μία Αμερικανή, την οποία η εταιρεία της στο Σικάγο την στέλλει στο Παρίσι για να ανανεώσει τα γραφεία τους. Εκεί, πρέπει αρχικά να ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ, να κερδίσει τους νέους της συναδέλφους και να χτίσει μια νέα καθημερινότητα με όλα όσα μπορεί να περιλαμβάνει αυτή.

9. Midnight at the Magnolia

Δύο μακροχρόνιοι φίλοι και παρουσιαστές ραδιοφωνικής εκπομπής, η Maggie και ο Jack, υποδύονται το ζευγάρι για τις οικογένειες και τους ακροατές τους, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για την εκπομπή τους. Με τους Natalie Hall και Eval Williams.

10. The Liberator

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η σειρά ακολουθεί μια ομάδα από γενναίους στρατιώτες, που γίνονται ήρωες της Ευρωπαϊκής εισβολής στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Με τους Bradley James, Martin Semsmeier, Jose Miguel Vasquez κ.ά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση