ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mom jeans, απλό λευκό tee και κόκκινο blazer

Απόψε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision

Στον πρώτο ημιτελικό θα απολαύσουμε και την εμφάνιση της Ελλάδας, με το «Ferto».

Μαρία Σάββα

Απόψε ανοίγει η αυλαία του 70ού διαγωνισμού της Eurovision με τη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού, όπου τα βλέμματα στρέφονται στην ελληνική συμμετοχή. Ο Akylas θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Ferto», εμφανιζόμενος τέταρτος στη σειρά του διαγωνιστικού μέρους.

Ο πρώτος ημιτελικός θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:00 μέσα από τη συχνότητα του RIK1, με το ενδιαφέρον του κοινού να είναι ιδιαίτερα αυξημένο για την αποψινή εμφάνιση της ελληνικής αποστολής.

Χθες πραγματοποιήθηκε η τελική πρόβα στη σκηνή της διοργάνωσης, με την παρουσίαση της Ελλάδας να αποσπά θετικά σχόλια. Οι συντελεστές της αποστολής εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και αισιόδοξοι για την πορεία της συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό.

Ο Akylas παρουσίασε επί σκηνής μια performance με έντονη αισθητική video game, ξεδιπλώνοντας την ιστορία του τραγουδιού μέσα από εντυπωσιακά visuals και ρεαλιστικά props. Κυρίαρχα στοιχεία της σκηνικής παρουσίας ήταν οι αποχρώσεις του πορτοκαλί και του μαύρου, οι οποίες αποτύπωναν συμβολικά τη διαδρομή του ήρωα από την έλλειψη και τις δυσκολίες μέχρι την επιτυχία.

@hoi98_ Winner? #akylas #eurovision #winner #foryoupage #viral original sound - .

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποκαλύφθηκε ολοκληρωμένα η σκηνική παρουσία της Ελλάδας, καθώς η διαδικασία της πρόβας ήταν ανοιχτή στους δημοσιογράφους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα από όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στον αποψινό ημιτελικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ημιτελικός  |  Eurovision  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  must know  |  must see  |  επικαιρότητα  |  showbiz  |  lifestyle  |  gossip  |  must know  |  must see

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση