ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Angelina Jolie: Η νέα ταινία animation για τη ζωή κάτω από το καθεστώς των Ταλιμπάν

Την ευαισθησία της γύρω από ζητήματα κοινωνικού δικαίου την έχει αποδείξει και ως πρέσβειρα του ΟΗΕ, αλλά και με πολλές άλλες ενέργειες που αποκαλύτουν το ακτιβιστικό της προφίλ. Φυσικά μιλάμε για την Angelina Jolie, που ως παραγωγός μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων αυτή τη φορά μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα και δείχνει την υποστήριξή της στα θύματα των Ταλιμπάν

Βασισμένη στο βιβλίο της Deborah Ellis, The Breadwinner, η ταινία, πραγματεύεται την ιστορία ενός κοριτσιού από το Αφγανιστάν που κόβει τα μαλλιά της και παρουσιάζεται ως αγόρι για να σώσει την οικογένειά της που θρηνεί τον θάνατο του πατέρα της από τους Ταλιμπάν. Η ταινία, πίσω από την οποία κρύβεται η ομάδα δύο υποψήφιων για όσκαρ ταινιών κινουμένων σχεδίων, του Song of The Sea και Secret of Kells θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

''Είμαι χαρούμενη που συμμετέχω σ΄αυτή την όμορφη ταινία με αυτό το τόσο σημαντικό μήνυμα. Εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο, αναγκάζονται να μεγαλώσουν απότομα, να δουλέψουν για να βοηθήσουν τις οικογένειές τους κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Έχουν την δύναμη να κάνουν πράγματα που κανείς δεν πρέπει να ζητάει από μικρά κορίτσια να κάνουν. Ελπίζω αυτό το θέμα να αγγίξει μέσα από αυτή την ταινία ένα μεγαλύτερο κοινό'', σημείωσε η οσκαρική σταρ.

Πάρτε μια γεύση από το teaser της ταινίας.

 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση