ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

6 Instagirls σού δίνουν έμπνευση για φωτογραφίες στην παραλία

Πώς θα ποζάρεις στην παραλία;

newsroom must

Διανύουμε πλέον την εποχή που οι φωτογραφίες στην παραλία έχουν τιμητική τους και πόσο μάλλον αυτό το τριήμερο που ο κόσμος ξεχύθηκε στις θάλασσες για να απολαύσει καλοκαίρι χωρίς lockdown. Η διάθεση μας βρίσκεται στο ζενίθ και αυτό πρέπει να βγαίνει προς τα έξω, αν μη τι άλλο στις φωτογραφίες που σίγουρα θα βγάλουμε στην παραλία, γιατί έχουμε και ένα Instagram που πρέπει να τροφοδοτούμε με όμορφες εικόνες. 

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εντυπωσιακό ή να σπαταλήσεις πολύ χρόνο. Αρκεί να βρεις το σποτ που θα σε εμπνεύσει και να χαμογελάσεις ή να ποζάρεις χαλαρά και ωραία, με φόντο τα χρώματα μιας παραλίας ή μιας υπέροχης θάλασσας. 

1. Σε κοντινό πλάνο, με φόντο τις ομπρέλες της παραλίας (ό,τι χρώμα κι αν έχουν), μπορείς απλά να βάλεις το χέρι πάνω από τα μάτια για να κρύβεις τον ήλιο. Η πιο απλή και φυσική πόζα του κόσμου κι όμως τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. (φωτογραφία: @marta__sierra

2. Αυτή θέλει λίγο περισσότερη προσπάθεια αλλά αν έχεις όρεξη, αξίζει τον κόπο. Μπες στην θάλασσα, εκεί που μπορείς να γονατίσεις για σταθερότητα, ασέ το σώμα σου από το στήθος και πάνω ή από τους ώμους και πάνω έξω από το νερό και κάνε κάτι απλό με τα χέρια. Αν είσαι στη θάλασσα όταν αρχίσει να πέφτει το φώς, ακόμα καλύτερα. (φωτογραφία: @kopi.cat)

3. Στις περισσότερες παραλίες θα βρεις βράχους, μπορείς να επιλέξεις να πας σε θάλασσες με σπηλιές, όπως και να 'χει, μπορούν να σε βοηθήσουν σαν φόντο για φωτογραφίες που δεν μοιάζουν με τις συνηθισμένες. (φωτογραφία: @asiyami_gold)

4. Η πιο απλή λύση αν θέλεις να βγάλεις φωτογραφία αλλά δεν θέλεις να προσπαθήσεις πολύ, τρέξε απλά προς την θάλσσα με το μαγιό ή με ό,τι φοράς πάνω από το μαγιό. Αν φοράς κάποιο φόρεμα παραλίας ή παρεό ακόμα καλύτερα. (φωτογραφία: @suzyshattuck)

5. Γι' αυτή την φωτογραφία πρέπει να πάρεις μαζί σου μια μικρή κάμερα, μια Instax ή να αγοράσεις από τις φτηνές αναλώσιμες, μιας χρήσης που πουλούν στα παραθαλάσσια μαγαζιά. Πόζαρε απλά όσο φωτογραφίζεις τον... φωτογράφο σου, με φόντο τον ουρανό ή την θάλασσα. (φωτογραφία: @lisahomsy)

6. Με το μαγιό, το παρεό ή το φόρεμα παραλίας, περπάτησε στην άμμο ή παράλληλα με την θάλασσα και άσε τα γύρω σου να κάνουν τα υπόλοιπα. Εσύ πρέπει απλά να περπατάς και να δείχνεις την καλή σου διάθεση. (φωτογραφία: @aliciatenise

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση