ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

5 ιδέες για φωτογραφίες στο ροζ λιβάδι της Κλήρου

Αν θέλεις φωτογραφίες με λουλούδια, έχουμε 5 προτάσεις

newsroom must

Είναι η εποχή που ένα συγκεκριμένο σημείο στην Κλήρου, της Λευκωσίας, φοράει... ροζ. Το ''Ροζ Λιβάδι'', που ονομάστηκε έτσι από τον κόσμο και από τα media, είναι εκεί όπου το έδαφος είναι καλυμμένο με Μενεξεδιά (ή ''Σφυρούιν'' όπως το ονομάζουν οι κάτοικοι) και οι αμυγδαλιές είναι πολλές και ανθισμένες, και κάθε χρόνο γίνεται viral με τον κόσμο να σπεύδει να βγάλει φωτογραφίες ανάμεσα στα λουλούδια και τα δέντρα. Το θέαμα είναι πραγματικά πανέμορφο, σαν τοπίο βγαλμένο από παραμύθι ή κάποιον πίνακα ζωγραφικής. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michalis Ppalis (@mpalisphotography)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Venus Nature (@venuslovesnature)

Αν περιμένεις και εσύ να το επισκεφτείς για να απολαύσεις το τοπίο και να φωτογραφηθείς, σου δίνουμε ιδέες που θα αναβαθμίσουν τις φωτογραφίες σου χωρίς πολύ κόπο, αρκεί να φέρεις τις πιο κάτω ιδέες στα μέτρα σου και, φυσικά, σε εξωτερικό χώρο. Δεν χρειάζεται να πούμε πως οι πιο κάτω ιδέες μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε τοπίο με λουλούδια.  

Θαύμασε τη φύση

Στην πιο πάνω φωτογραφία τα λουλούδια έχουν δεθεί και κρέμονται από ψηλά. Εσύ μπορείς, με το ίδιο σκεπτικό να στάθείς ανάμεσα σε κλαδιά και να θαυμάσεις τα λουλούδια, εννοείται χωρίς να τα κόψεις. απλά ανάμεσα σε κλαδιά, πλαισιωμένη από τους ανθούς για μια φωτογραφία γεμάτη χρώμα. Εναλλακτικά, βάλε την κάμερα στο πλάι και κοίτα κατ' ευθείαν στον φακό. 

Από χαμηλά

Μια οπτική γωνία που είναι πολύ εύκολο να πετύχεις αλλά σπάνια βλέπουμε στο feed μας. Βάλε το κινητό χαμηλά ή ακόμα και στο έδαφος, ανάμεσα σε λουλούδια και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να χαρεί τη στιγμή και το τοπίο, με πόζες που δείχνουν κίνηση (π.χ. μια στροφή), με έντονα, ζωντανά χρώματα στα ρούχα. Το σύνολο, στο τέλος, θα σε ενθουσιάσει. 

Φόρεσε ένα λουλούδι

Κάνε μια στάση σε ένα ανθοπωλείο, ή αν έχεις, πάρε μαζί σου ένα λουλούδι από το σπίτι. Στάσου με φόντο τα λουλούδια και βάλε την παρέα σου να κρατά το λουλούδι πάνω από εσένα, σαν φούστα. Παιχνιδιάρικο κόνσεπτ που σίγουρα θα κάνει τη φωτογραφία σου να ξεχωρίζει. Το λουλούδι που θα ''φοράς'' θα ήταν καλό, αλλά όχι απαραίτητο να μοιάζει με τα λουλούδια του τοπίου. 

Το κλασικό ''Follow me to''

Το κόνσεπτ που έγινε διάσημο με τη σειρά φωτογραφιών ''Follow me to'' θέλει το μοντέλο στο επίκεντρο γυρισμένο πλάτη, να κρατά το χέρι του φωτογράφου. Κάνε το ίδιο, με το λιβάδι ή τις αμυγδαλιές για φόντο. Μπόνους, επέλεξε να φορέσεις ένα ρούχο που ξεχωρίζει από τα χρώματα του τοπίου, όπως π.χ. το λευκό ανάμεσα στα ηλιοτρόπια στην φωτογραφία. 

Εσύ στο φόντο

Αν προτιμάς μια λίγο πιο καλλιτεχνική, στάσου πίσω από τα ανθισμένα κλαδιά ενός δέντρου. Στην τελική φωτογραφία, τα άνθη θα είναι μπροστά και θολά και εσύ στο κέντρο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση