ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

5 βιώσιμα lifestyle brands για να εντάξετε στη καθημερινότητά σας

Ριάνα Στυλιανού

Ακόμα και οι μικρές αλλαγές θα κάνουν το αύριο να μοιάζει πιο «πράσινο». Με αργά και σταθερά βήματα, βαδίζουμε όλοι μαζί προς τον ίδιο στόχο, την επιβίωση του πλανήτη μας.

Γι’ αυτό και σας κάνουμε introduce σε β5ιώσιμα brands που καλό θα ήταν να γνωρίζατε αλλά και να εντάσσατε στην καθημερινότητά σας.

Nespresso
Κάθε φορά που η Nespresso ανακυκλώνει μία κάψουλα καφέ, δίνει ζωή σε ένα καινούργιο αντικείμενο, φτιαγμένο από το υλικό που προκύπτει. Αυτή τη φορά, το brand κάνει το μήνυμα της βιωσιμότητας ακόμα πιο σαφές. Υπογράφει, σε συνεργασία με την εταιρεία ποδηλάτων Vélosophy, το ποδήλατο Re:Cycle. Αυτό το κομψό δίτροχο είναι φτιαγμένο από το ανακυκλωμένο αλουμίνιο των καψουλών Nespresso και έχει τη γοητευτική απόχρωση Ispirazione Arpeggio. Η βιωσιμότητα, το στυλ και η χρηστικότητα συναντιούνται με τρόπο θεαματικό.
nespresso.com 

Neon Kactus
Είναι σημαντικό ο καθένας από εμάς να έχει στην κατοχή του επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες, έτσι ώστε να μπορεί να μειωθεί η χρήση των πλαστικών. Εμείς σας παρουσιάζουμε το Neon Kactus, το brand που ιδρύθηκε το 2018, και από τότε μέχρι σήμερα, ομορφαίνει τα ράφια χιλιάδων καταναλωτών με τα μοντέρνα και futuristic σχέδιά του.
https://neonkactus.com

Goodwell
Την επανάσταση στη στοματική φροντίδα φέρνει η Goodwell, για έναν υγιή πλανήτη και ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο. Τα προϊόντα τoυ brand, είναι φτιαγμένα από βιώσιμα, κομποστοποιήσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ διατίθενται πάντα σε συσκευασίες χωρίς πλαστικό. Η έμπνευσή τους προέρχεται από τη δέσμευση να προστατεύσουν τον όμορφο πλανήτη μας με τον δικό τους τρόπο, σε συνδυασμό με τη θέλησή τους να βοηθήσουν τους ανθρώπους να υιοθετήσουν μία πιο υγιεινή ρουτίνα προσωπικής φροντίδας. Επίσης, η Goodwell διατεθεί το 1% των εσόδων της σε περιβαλλοντικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
goodwell.co

&SISTERS
Η &SISTERS είναι μια εξαιρετική επιχείρηση που επικεντρώνεται στο να βοηθά γυναίκες κατά την έμμηνό τους ρύση. Προσφέρουν ποικιλία από φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για την υγιεινή της γυναίκας, αντικαθιστώντας ταμπόν, σερβιέτες και άλλα. Αυτό που μάς αρέσει στο brand είναι η δέσμευσή τους να παρέχουν τα οικολογικά προϊόντα που χρειάζονται οι γυναίκες, ειδικά εάν αυτά είναι σχετικά δυσκολόβρετα ακόμη.
https://unfabled.co

Shower Blocks
Τα Shower Blocks είναι τα plastic free, vegan αφρόλουτρα που προσφέρουν εκπληκτικά αρώματα όπως λάιμ και σανταλόξυλο ή μάνγκο και passion fruit, τα οποία προσφέρουν μια πιο βιώσιμη εναλλακτική στην απλή μας καθημερινότητα, κάνοντάς την σίγουρα πιο φαν και πιο φιλική προς το περιβάλλον.
https://showerblocks.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση