ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

5+1 info για την 3η σεζόν του ''The Crown''

Σήμερα, 17/11, η πρεμιέρα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Σήμερα, 17 Νοεμβρίου, η τρίτη σεζόν του ''The Crown'' κάνει επιτέλους πρεμιέρα και μαζέψαμε όλα όσα ξέρουμε και όσα πρέπει να ξέρεις για τα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε. 

1.O τρίτος κύκλος αποτελείται από 10 επεισόδια, τα οποία από σήμερα είναι όλα διαθέσιμα. 

2. Το καστ, για την τρίτη σεζόν, αλλάζει και για αυτήν και την επόμενη σεζόν θα βλέπουμε την Olivia Colman στο ρόλο της Ελισάβετ, τονμTobias Menzies ως Φίλιππο και την Helena Bonham Carter ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα. 

3. Η Emma Corrin, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα κάνει κάποιες γκεστ εμφανίσεις ως πριγκίπισσα Diana αλλά η Lady Di θα είναι στο επίκεντρο περισσότερο κατά την τέταρτη σεζόν.

4. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα πριν μερικές εβδομάδες την επίσημη περίληψη του κύκλου: 

''Από την παράνοια του Ψυχρού Πολέμου μέσα από το τζετ σετ και την εποχή του διαστήματος, τη μεγάλη αφθονία των 1960s, και το μεγάλο hangover των '70s, η Ελισάβετ και η βασιλική οικογένεια πρέπει να προσαρμοστούν σε έναν νέο, πιο απελευθερωμένο αλλά ταυτόχρονα γεμάτο αναταράξεις κόσμο''

5. Θα δούμε ένα άγνωστο μέχρι στιγμής ερωτικό τρίγωνο με τον Κάρολο και την Camilla. Αφορά την πριγκίπισσα Άννα και τη σχέση της με τον Andrew Parker Bowles όσο εκείνος έβγαινε με την Camilla, και ενώ την πολιορκούσε ο Κάρολος.  

6. Δες ξανά το επίσημο τρέιλερ: 

Ο τρίτος κύκλος του ''The Crown'' είναι από σήμερα διαθέσιμος στο Netflix.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X