ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

4 σημάδια που αποδεικνύουν πως χρειάζεσαι διακοπές ASAP!

Εάν έχετε αυτά τα σημάδια τότε χρειάζεστε επειγόντως διακοπές

Δέσποινα Άσπρου

Έχουμε υποδεχτεί αισίως τον Ιούλιο και οι περισσότεροι από εμάς αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε πως αυτό το καλοκαίρι δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Και ενώ υπάρχουν αρκετοί που έχουν ήδη προγραμματίσει τις διακοπές τους -λαμβάνοντας υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα- υπάρχουν και αυτοί που αποφάσισαν πως φέτος δεν πρόκειται να κάνουν διακοπές. Μέγα λάθος, γιατί οι διακοπές είναι must το καλοκαίρι αφού λίγες μέρες ξεγνοιασιάς είναι ικανές να μας γεμίσουν τις μπαταρίες και να μας κάνουν να δούμε τα πράγματα με άλλη ματιά. Αν όμως έχετε αμφιβολίες, δείτε στην συνέχεια τα τέσσερα σημάδια που αποδεικνύουν πως έφτασε η στιγμή για διακοπές - και όταν λέμε διακοπές δεν εννοούμε αποκλειστικά σε άλλη χώρα!


Photo by Fuu J on Unsplash

1.Όταν βρίσκεστε στον χώρο εργασίας σας, όλοι και όλα σας φταίνε: Όταν ξυπνάτε το πρωί σκέφτεστε πως δεν θέλετε να πάτε στον χώρο που εργάζεστε και μόλις φτάσετε εκεί, διαπιστώνετε πως δεν μπορείτε να ακούτε άλλο τις φωνές των πελατών ή των συναδέλφων σας... τον ήχο του πληκτρολογίου και τα τηλέφωνα.

2.Όταν επιστρέφετε στο σπίτι έχετε νεύρα: Το να είστε αγχωμένοι ή θυμωμένοι στην δουλειά, μερικές φορές είναι λογικό. Το να επιστρέφετε όμως στο σπίτι και να έχετε νεύρα με αποτέλεσμα καθημερινά να ξεσπάτε στα μέλη της οικογένειάς σας είναι σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά. Το αντίδοτο; Μερικές μέρες ανεμελιάς.

3.Οι μαύροι κύκλοι δεν κρύβονται ούτε με make up... και το χαμόγελο έχει πάει περίπατο: Αν οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σας είναι κάτι περισσότερο από ορατοί και νιώθετε πως τίποτα δεν σας ευχαριστεί, τότε ξεκάθαρα χρειάζεστε μερικές μέρες χαλάρωσης.

4.Οι ευθύνες σας κατακλύζουν: Όταν αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε και οι ευθύνες στην δουλειά σας είναι υπερβολικά πολλές, πριν μιλήσετε στο αφεντικό σας, καλό είναι να αποσυνδεθείτε για λίγο από το εργασιακό σας περιβάλλον και να μην ασχοληθείτε με τίποτα για λίγες μέρες.

 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X