ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

24+3 προτάσεις για ένα σαββατοκύριακο στο σπίτι

Μαρία Φάντη

«Θα κάτσω σπίτι, θ' αράξω σπίτι και δε σκοπεύω από δω να κουνηθώ». Το γνωστό άσμα του Λουκιανού Κελαηδόνη είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, αφού τα μέτρα πρόληψης ενόψει κορονοϊού σταματούν -προσωρινά ελπίζουμε- τις εξόδους μας, αφού όλοι πρέπει να προστατευτούμε για το κοινό καλό. Ωστόσο, λύσεις ψυχαγωγίας υπάρχουν πάντα, ειδικά αν έχουμε καλή διάθεση. Οι προτάσεις του Wiz θα σας κάνουν να καταλάβετε πως το να μένετε σπίτι δεν είναι τελικά και τόσο βαρετό.

Netflix: Οι μέρες του αυτοπεριορισμού ευνοούν για να δεις επιτέλους εκείνη την ταινία που πάντα ήθελες αλλά δεν είχες χρόνο ή ακόμα και να ανακαλύψεις «διαμαντάκια» που μέχρι τώρα αγνοούσες. La Casa de Papel βλέπεις; Αν δεν βλέπεις να το δεις, αν το έχεις δει να το ξαναδείς να θυμηθείς γιατί έρχεται η νέα σεζόν. Stranger μια ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν εισαγγελέα «χωρίς συναισθήματα» ο οποίος συνεργάζεται με μια παθιασμένη γυναίκα αστυνομικό για να εξιχνιάσουν μια υπόθεση ενός κατά συρροή δολοφόνου ανακαλύπτοντας την διαφθορά που κρύβεται στην πόλη. Η πρώτη αφρικανική τηλεοπτική σειρά που ετοιμάσε το Netflix και το όνομα αυτής είναι Queen Sono. Η πρωταγωνίστρια είναι μία μυστική πράκτορα, η οποία έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο εγκληματίες, αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες.

Χαρτιά-Επιτραπέζια: Συγκέντρωσε την παρέα σου στο σπίτι παίζοντας είτε κλασικά είτε νέας κοπής επιτραπέζια παιχνίδια ή οργάνωσε «μαραθώνιους» μπιρίμπας, και δεν θα καταλάβεις πόσο γρήγορα θα κυλήσει ο χρόνος.

Βιβλία: Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να είμαστε κολλημένοι στα κινητά και στα tablets μας, όμως δεν πρέπει να παραλείπουμε να πιάνουμε στα χέρια μας και ένα καλό βιβλίο, αναλόγως των προτιμήσεών μας. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα γεμίσουμε τον χρόνο μας ευχάριστα, αλλά και θα ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, ταξιδεύοντας νοητά σε άλλους κόσμους.

Ως καλοί γνώστες στο θέμα φαγητό το wiz guide προτείνει τις αγαπημένες του delivery επιλογές. Δείτε τις επιλογές εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση