ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

40 τραγούδια για το απόλυτο playlist των διακοπών

Το απόλυτο playlist

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μπήκαμε αισίως στην περίοδο της χαλάρωσης, που βάζουμε άδεια και αράζουμε, που κλείνουμε διακοπές ή πάμε non stop παραλίες. Ό,τι και να κάνεις όμως πάντα έχεις ανάγκη λίγη μουσική που θα ταιριάζει στη διάθεση σου και θα σε βοηθήσει να ανέβεις ακόμα περισσότερο. 

Όπως αναφέρει ο Simon Durrant, Ph.D., Διευθυντής Έρευνας στο University of Lincoln’s School of Psychology στο Ηνωμένο Βασίλειο, η μουσική έχει άμεση επίδραση στους χτύπους της καρδιάς. Έτσι, ''η πιο έντονη μουσική, που τείνει να γίνεται ταχύτερη και πιο δυνατή, αυξάνει τους χτύπους της καρδιάς και την κυκλοφορία του αίματος”. Με αυτά υπόψη, δεν μπορούμε παρά να ανατρέξουμε στις κυκλοφορίες των τελευταίων μηνών, στα singles αγαπημένων καλλιτεχνών, για να συνθέσουμε το ιδανικό playlist που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε κάνει να σιγοτραγουδάς ή να κινήσε επί τόπου, όσο αφόρητη κι αν είναι η ζέστη. 

Από την Jennifer Lopez μέχρι τον J Balvin, από τον David Guetta στον Calvin Harris και από την Normani στην Doja Cat, επιλέξαμε 40 αγαπημένα τραγούδια διαφόρων ειδών, από latin σε R&B και dance, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, μαζί με κάποια από πιο πριν που εξακολουθούμε να αγαπάμε και να ακούμε, για να απολαύσεις, στο απόλυτο playlist των διακοπών, για να κρατήσεις στο οπτικοακουστικό του YouTube ή να επιλέξεις όσα θέλεις για το δικό σου playlist στο Spotify.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση