ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Κανονικά το Epic Street Fest

Μπόρα είναι και πέρασε …

Το Street Fest θα πραγματοποιηθεί κανονικά και η Epic σας προσκαλεί να κάνετε την βόλτα σας και να περάσετε όμορφα αυτή την φθινοπωρινή βραδιά. 

Το Food hall που έχει στηθεί σας περιμένει να δοκιμάστε τα λαχταριστά φαγητά και τα απολαυστικά Cocktails και μπύρες. Στην εκδήλωση ως γνωστών συμμετέχουν: Carlsberg, Leon, The Old Souls, That’s Y Αll Day Bar, Dreads & Tatts, Burger by Moondog’s, The Potbelly, Serial Griller Bar & Grill, Moshi Moshi και Παγωτά Παπαφιλίπου. Τα καταστήματα στην οδό Στασικράτους θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι το βράδυ ενώ χώροι εστίασης και μπαρ θα σερβίρουν τα προϊόντα τους όπου είναι δυνατόν και τηρουμένων των πρωτοκόλλων του Υπ. Υγείας, στα νέα πλακόστρωτα πεζοδρόμια.

Την μουσική επένδυση του steerfest ανέλαβαν οι κορυφαίοι DJs του νησιού από τον Deejay Radio, Antony 642, DJ COXY, DJ Leandro, DJ Blanco Mario και Pueblo Franco.Όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας στηρίζοντας άπορα παιδιά στα σχολεία του κέντρου της Λευκωσίας.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει walk-in εμβολιαστικό κέντρο, αλλά και κέντρο ενημέρωσης υπέρ του εμβολιασμού των νέων.
Την εκδήλωση στηρίζει η Ελληνική Τράπεζα. Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Λευκωσίας.


Η είσοδος στο foodhall του streetfest θα είναι δυνατή ΜΟΝΟ σε εμβολιασθέντες ή/και άτομα που έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξη μήνες, βάση του πρωτόκολλου του Υπουργείου Υγείας.
#epicstreetfest

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση