ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Ζηλέψαμε το ρετιρέ του Michael Kors στη Νέα Υόρκη

Πριν 40 χρόνια, όταν ο Michael Kors έφυγε από το Λονγκ Άιλαντ για να φοιτήσει στο Fashion Institute of Technology, στη Νέα Υόρκη, προτιμούσε να ζει στο κέντρο. 

''Ο κόσμος με βλέπει και πιστεύει μένω στα προάστια. Στην πραγματικότητα, ήμουν πάντα παιδί του κέντρου'' εξομολογείται στο ολόφωτο media room, στο ρετιρέ που μένει με τον σύζυγό του, Lance Le Pere.

H επιχείρησή του ξεκίνησε το 1981, σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Τσέλσι, και ένα σαλόνι γεμάτο ραπτομηχανές. Μετά μετακόμισε παραδίπλα, σε ένα τετράγωνο γνωστό για τα καταστήματα χονδρικής του. Όπως λέει ο ίδιος, μετακόμιζε συχνά αλλά σε κοντινές αποστάσεις. Όσο η επιχείρησή του γνώριζε όλο και περισσότερη επιτυχία, τα σπίτια του μεγάλωναν. 

Το διαμέρισμα που μένει τώρα, έχει φυσικά το δικό του touch, μέχρι και κρυφές συρόμενες πόρτες που χωρίζουν τον ανοιχτό χώρο Θεωρείται δύο υπνοδωματίων, αλλά αυτό το υποτιμά τρομερά, και περιτριγυρίζεται από μια φανταστική βεράντα  με θέα που κόβει την ανάσα. 

Το διαμέρισμα είναι γεμάτο με απαλές αποχρώσεις από τους τοίχους μέχρι τα χαλιά και τους καναπέδες, βγάζει μια ζεστασιά παρά το μεγέθός του. Βλέπεις παντού συλλεκτικές φωτογραφίες, έργα τέχνης και συλλεκτικά αναμνηστικά από ένα πελκτό καλάθι από την Ταϊλάνδη, μέχρι γυάλινα βάζα από τη Βενετία. 

Και στο καπάκι, βλέπεις αυτή τη βεράντα...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση