ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Upper West Side: Το πολυτελές και στιλάτο σπίτι μιας 30χρονης μοιάζει με όνειρο

Το σπίτι το χαρακτηρίζουν οι λευκοί τοίχοι, τα έπιπλα στο χρώμα της κρέμας και οι εντυπωσιακοί πολυέλαιοι.

Μαρία Καραμάνου

Το σπίτι της Hattie Kolp είναι μια αληθινή ονειρική χώρα, με λευκούς τοίχους, έπιπλα σε αποχρώσεις κρέμας και εντυπωσιακούς πολυέλαιους. Αυτή η πολυτέλεια στη διακόσμηση αντανακλά την πολυτέλεια της τοποθεσίας του - το σπίτι βρίσκεται στο Upper West Side, μία από τις πιο ακριβές και κομψές περιοχές στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Αυτό το σπίτι είναι το πατρικό της Kolp - εκεί μεγάλωσε με τους γονείς της και εκεί το μπαλέτο, η όπερα, οι εκθέσεις τέχνης και οι παραστάσεις του Broadway ήταν μόλις λίγα βήματα, ένα τρένο ή ένα ταξί μακριά. Όπως δηλώνει, το Central Park ήταν ουσιαστικά η πίσω αυλή της.

Έτσι, μετά από τέσσερα χρόνια σπουδών στο Λος Άντζελες και χωρίς να έχει βρει ακόμη δουλειά, η Kolp αποφάσισε να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και να μείνει στο διαμέρισμα των γονιών της, το οποίο της παραχωρήθηκε μετά από μερικά χρόνια. Η εντυπωσιακή ανακαίνιση που πραγματοποίησε της χάρισε αρκετούς χιλιάδες followers στο Tik Tok και το Instagram, αλλά υπήρξε ένας ακόμη λόγος για τη δημοφιλία της: το εξαιρετικά χαμηλό ενοίκιο.

Συγκεκριμένα, η Kolp πληρώνει 1300 δολάρια τον μήνα ενώ ο μέσος όρος των ενοικίων στην περιοχή είναι 4.500 δολάρια. Πώς είναι δυνατόν να πληρώνει τόσο χαμηλό ενοίκιο για ένα πολυτελές διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια;

Εκμεταλλευόμενη την ασφάλεια και την τύχη αυτής της ρύθμισης, η Kolp αποφάσισε να ανακαινίσει το διαμέρισμα και να το καταγράψει σε μικρά βίντεο στα social media. Όπως εξήγησε στους New York Times, το διαμέρισμα υπάγεται πλέον στον νόμο σταθεροποίησης ενοικίου. Σύμφωνα με αυτόν τον νόμο, ορισμένα σπίτια στην πόλη πληρούν κριτήρια που τα επιτρέπουν να έχουν σταθερό ενοίκιο, με πολύ περιορισμένα περιθώρια αύξησης του.

Το ενδιαφέρον για το περιεχόμενο που δημιουργούσε ήταν τόσο μεγάλο που σύντομα εγκατέλειψε την πρωινή δουλειά της και αφοσιώθηκε στη δημιουργία περιεχομένου. Με άλλα λόγια, έγινε influencer, με το σπίτι της να αποτελεί τον κύριο πόλο έλξης για τους ακόλουθούς της στο προφίλ της.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από το ανακαινισμένο σπίτι εδώ:

DECO: Τελευταία Ενημέρωση