ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

«Τρυπώσαμε» στο κλασικό σπίτι της Κάτιας Θεοδότου στην Λεμεσό

Δείτε τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την οικία της Κάτιας Θεοδότου

Δέσποινα Άσπρου

H Κάτια Θεοδότου είναι σίγουρα μια από τις πιο κομψές γυναίκες του νησιού μας και όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, το στυλ και το γούστο της, πέρα από τις ενδυματολογικές της επιλογές, αντικατοπτρίζεται και στην διακόσμηση του σπιτιού της. 

Η ίδια, κατά καιρούς έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από την οικία της στην Λεμεσό και εμείς, με αφορμή την διάθεσή μας για αλλαγές λόγω της περιόδου, ψάξαμε και βρήκαμε μερικές φωτογραφίες οι οποίες μπορούν να μάς εμπνεύσουν. 

Πριν δούμε τις φωτογραφίες, αξίζει να σημειώσουμε πως ο χώρος της εκπέμπει κλασσική μεγαλοπρέπεια, ενώ με τα διάφορα έργα τέχνης στα οποία έχει επενδύσει, κάνει το σπίτι της να δείχνει ιδιαίτερα κομψό. Παράλληλα, έχει επενδύσει σε διάφορες πινελιές η οποίες προσφέρουν ζεστασιά και οικειότητα. 

Αναλυτικότερα, για το σαλόνι της έχει ποντάρει κυρίως σε σκούρα χρώματα, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με το πάτωμα το οποίο είναι σε ανοιχτούς γήινους τόνους. Τα ρετρό έπιπλα και οι πίνακες τέχνης στους οποίους έχει επενδύσει, κάνουν τον χώρο να μοιάζει ιδιαίτερα ψαγμένος και artistic. Το τζάκι που έχει και το οποίο είναι σε κλασικές γραμμές, κάνει τον χώρο ιδιαίτερα ζεστό και άνετο.

Τα φωτιστικά οροφής και οι καρέκλες στην τραπεζαρία της είναι επίσης στην ίδια αισθητική, όπως και τα διακοσμητικά στοιχεία που έχει διαλέξει.

Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού της Κάτιας, είναι επίσης εντυπωσιακός, με τα διάφορα φυτά και την πισίνα να κλέβουν την παράσταση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katiatheodotou (@katia.theodotou)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katiatheodotou (@katia.theodotou)

DECO: Τελευταία Ενημέρωση