ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Το απίστευτο σπίτι του Patrick Dempsey στο Μαλιμπού

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

''Ψάχναμε για οικόπεδο και έκταση, και ένα σπίτι με αρχιτεκτονική σημασία. Με προσέλκυσε η απλότητα του εξωτερικού, και το εσωτερικό ήταν πολύ επεκτατικό και γαλήνιο. Όπου κι αν έβλεπες υπήρχε κάτι ευχάριστο στα μάτια'' λέει ο Patrick Dempsey για το σπίτι στο Μαλιμπού, όπου μένει με την οικογένεια του. 

Το 1968, ο Frank Gehry δούλευε πάνω σε μια οικία με εργασιακό χώρο για τον καλλιτέχνη Ron Davis. Τότε ήταν απλά ένας designer που ξεκινούσε δειλά - δειλά να εργάζεται με επαναστατικά πειράματα με υλικά και υφές. Σχεδόν πενήντα χρόνια μετά, ο Gehry είναι πολυβραβευμένος στον τομέα του, και στο συγκεκριμένο σπίτι ζει ο πρώην πρωταγωνιστής του ''Grey's Anatomy'' με τη σύζυγο του και make up artist Jillian, και τα τρία παιδιά τους. 

Ο χώρος μεταμορφώθηκε από ένα bohemian ατελιέ σε ένα υπέροχο, μεγάλο οικογενειακό σπίτι με έναν επίσης μεγάλο κήπο με διάφορα ζώα. Το εσωτερικό περιλαμβάνει ένα φανταστικό σαλόνι, με τοίχο από ξύλα αριστέρα και δεξιά από το τζάκι, custom made καναπέδες, καθρέφτες, ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι και έργα τέχνης. Η τέχνη όμως υπάρχει σε διάφορες μορφές σχεδόν σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.  

Δείτε πιο πάνω την ξενάγηση στο σπίτι του ηθοποιού. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

X