ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Στο σπίτι ενός μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

To 2015, o παίχτης του ΝΒΑ JJ Redick και η σύζυγός του Chelsea, έψαχναν διαμέρισμα αλλά το κτήριο όπου μένουν τώρα ήταν ακόμα υπό κατασκευή. Η Chelsea πέρασε για δουλειά και έπεισε τον θυρωρό να της δείξει ένα διαμέρισμα, τις βραδινές ώρες, κοντά στα μεσάνυχτα. Μπήκε μέσα στις μύτες των ποδιών, με τον φακό του κινητόυ. Ξεκάθαρα δεν ήταν αυτό που έψαχναν, αλλά τον έπεισε να της δείξει ένα ακόμα. Όχι μόνο είχε περισσότερο χώρο, αλλά και μια τεράστια βεράντα.

''Ένα από τα πρώτα πράγματα που μου είπε η Chelsea ήταν πως θα ήθελε να ζήσει σε ένα Ευρωπαϊκό διαμέρισμα. Ήταν μια πολύ προσεχτική διαδικασία επεξεργασίας το να δημιουργούμε χώρους για να μοιάζουν πιο επίσημοι, στην αρχιτεκτονική τους οργάνωση'' λέει ο JJ. 

Μαζί με τον designer, Michael Aiduss, το ζευγάρι δημιούργησε μια statement κουζίνα, με το μπλε της θάλασσας και λεπτομέρειες από μπρόυντζο. Η Chelsea επέμενε να επικρατεί ο ορείχαλκος σε όλο το σπίτι και για πιο επίσημες συγκεντρώσεις, υπάρχει ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι κάτο από έναν Venini πολυέλαιο του 1940. Από την άλλη, το παιδικό δωμάτιο είναι ένας παράδεισος, με τους τοίχους να θυμιζουν μια ξάστερη νύχτα. 

Δείτε τη ξενάγηση στο σπίτι του JJ Redick. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

X