ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Πού γυρίζεται το ''The Crown'';

Τα δύο υπέροχα σπίτια που βλέπουμε στο ''The Crown''

Το ''The Crown'', η αλήθεια είναι, έχει προκαλέσει συζητήσεις για πολλά θέματα. Οι σχέσεις της Margaret Thatchet με την Ελισάβετ, η Diana και κάθε πτυχή της ζωής της, ο εισβολέας του παλατιού και πολλά άλλα απασχολούν την επικαιρότητα, με portals να αναλύουν τι είδαμε στη σειρά του Netflix και μετά τι συνέβη στην πραγματικότητα. Υπάρχει όμως ακόμα κάτι που μας τράβηξε το ενδιαφέρον, ξεφεύγει όμως από το στόρι και τους πρωταγωνιστές. 

Μιλάμε φυσικά για τους υπέροχους χώρους που βλέπουμε, εκεί όπου γίνονται όλα, τα σπίτια που... υποδύονται τα βασιλικά παλάτια  που βλέπουμε στην οθόνη. 

Το αρχοντικό Hedsor House στο Μπάκιγχαμσιρ ήταν το Downing Street και το Balmoral Castle. Πρόκειται για ένα κτήμα στο Royal Deeside, στο Aberdeenshire της Σκωτίας, που ανήκει στην Ελισάβετ. Το σπίτι είναι διαθέσιμο για ενοικίαση, 15 μίλια από το Λονδίνο.

Από το 1166, το Hedsor House έχει φιλοξενήσει βασιλείες και βασίλισσες ενώ πιο πρόσφατα το προτιμούν επώνυμοι όπως ο George Clooney, o David και η Victoria Beckham, o Brad Pitt κ.ά. Μπορείς να δεις περισσότερα στο Hedsor.com.

Από την άλλη το Somerleyton Hall, στην Ανατολική Αγγλία, στη σειρά το ακούμε ως Sandringham, το σπίτι που επισκέπτονται οι royals για τις γιορτές των Χριστουγέννων. 
 

Το βικτωριανό σπίτι έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα John Thomas, αγαπημένο γλύπτη του πρίγκιπα Albert και πλέον διευθύνεται από τον Hugh Crossley, τον 4ο βαρόνο του Somerleyton. Αν θες περισσότερα μπες στην ιστοσελίδα Somerleyton.co.uk.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
the crown  |  netflix  |  σειρές  |  σπίτια  | 

DECO: Τελευταία Ενημέρωση