ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Ξενάγηση στα υπέροχα σκηνικά της σειράς ''The Great''

Στα παρασκήνια του ''The Great''

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να δει κάποιος το ''The Great'', την σατιρική παρουσίαση της ανέλιξης της Μεγάλης Αικατερίνης στο θρόνο. Αφενός το καστ είναι υπέροχο και αφετέρου τα σκηνικά, τα κοστουμια κτλ είναι φανταστικά. Στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε το Hulu (η πλατφόρμα στην οποία προβάλλεται η σειρά), παρακολουθούμε μια ξενάγηση στα εντυπωσιακά σκηνικά της σειράς, που δημιουργήθηκαν από την Francesca Di Mottola, σε ένα στούντιο στο Ανατολικό Λονδίνο. 

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Elle Fanning στο ρόλο της Μεγάλης Αικατερίνης και ο Nicholas Hoult ως Πέτρος ο Τρίτος, μαζί με τους Charity Wakefield, Phoebe Fox, Sebastian de Souza, Gwilym Lee και Adam Godley. To ''The Great'' είναι μια δημιουργία του Tony McNamara, που είχε αναλάβει το σενάριο της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου ''The Favorite''. 

Μέλη του καστ αποκαλύπτουν... μυστικά για τα σκηνικά, από τα χειρόγραφα γράμματα - για τα οποία χρειάστηκαν οι υπηρεσίες επαγγελματιών καλλιγράφων - μέχρι την χρήση φύλλων χρυσού που οδήγησαν σε έλλειψη στη Μεγάλη Βρετανία. 

Το σετ, που διαμορφώθηκε για να θυμίζει παλάτι της Ρωσίας του 18ου αιώνα, έχει όλα όσα θα περίμενες. Επιβλητικοί πολυέλαιοι, ιδιαίτερες ταπετσαρίες, χρυσές κολώνες, μεγάλους διαδρόμους και πολλές, πάρα πολλές λεπτομέρειες που κόβουν την ανάσα. 

Δείτε το βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση