ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

Ο Scott Disick ζει σε ένα υπερβολικά μίνιμαλ και ευρύχωρο σπίτι

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Σίγουρα, γνωρίσαμε τον Scott Disick πριν μια δεκαετία και κάτι, όταν αποκαλούσε τον εαυτό του Lord Disick στο ''Keeping Up with the Kardashians'' ως σύντροφος της Kourtney Kardashian. Τώρα δεν είναι πια με την Kourtney, αλλά έχει το δικό του ριάλιτι σόου ''Flip it like Disick''.To Architectural Digest μπήκε στο σπίτι του, όπου ο ριάλιτι σταρ μάς ξεναγεί στο νέο του απίστευτα ευρύχωρο και μίνιμαλ σπίτι  

Το ενδιαφέρον του για τη διακόσμηση δεν ήρθε ξαφνικά. Από έφηβος διάβαζε περιοδικά για design και ήλπιζε μια μέρα να αποκτήσει τον καναπέ Minotti. ''Μετά απλά σταμάτησα να ασχολούμαι γιατί δεν είχα χώρο να διοχετεύσω την αγάπη μου αυτή. Μόλις ξεκίνησα το δικό μου σπίτι ήρθε πίσω, και άρχισα να θυμάμαι όλα τα περιοδικά που διάβαζα, όλα τα brands επίπλων και όλες τις περιόδους'' λέει ο ίδιος ενώ εκφράζει την αγάπη του για τον Γαλλικό μεσαίωνα. ''Τα πράγματα αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου αλλά πάντα αγαπούσα τα έπιπλα.

Όπως θα δείτε, στο σπίτι είναι ολοφάνερη η απουσία χρώματος με εξαίρεση το ροζ δωμάτιο της κόρης του, Penelope, και το έργο του Damien Hirst από τη σειρά ''Medicine Cabinets''. Και όλως περιέργως, ο Disick υποστηρίζει πως έχει ακόμα περιθώρια να φύγει περισσότερα πράγματα από το σπίτι. 

Το σπίτι του είναι μοντέρνο και κομψό, χωρίς να θυσιάζει την kid-friendly αίσθηση για τα τρία παιδιά που απέκτησε με την Kourtney. Εμείς, το βρίσκουμε πολύ μίνιμαλ για τα δικά μας γούστα. 

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

Τετ α τετ με τον… ήλιο

Τετ α τετ με τον… ήλιο

Το υπέρτατο κοσμικό σύμβολο γίνεται αγαπημένο θέμα στον κόσμο του ιταλικού ντιζάιν, για το ...
 |  DECO
X