ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Μια σύντομη ξενάγηση στο σπίτι της Shonda Rhimes

H Shonda Rhimes είναι σίγουρα το πρόσωπο των ημερών. Με το ''Bridgerton'' να έχει κάνει θεαματική αρχή στο Netflix και να εξακολουθεί να ανεβαίνει στις προτιμήσεις του κοινού όσο περνά ο καιρός, η Rhimes συνεχίζει ακάθεκτη να απολαμβάνει την επιτυχία. Δεν είναι άλλωστε κάτι καινούργιο για αυτή, αφού το όνομά της και η εταιρεία παραγωγής, Shondaland, βρίσκονται πίσω από σαρωτικές τηλεοπτικές επιτυχίες όπως τα ''Grey's Anatomy'', ''Scandal'' και ''How To Get Away With Murder''. 

Γι αυτό τον λόγο κάνουμε ένα throwback, όταν η επιτυχημένη δημιουργός άνοιξε το σπίτι της για χάρη του Architectural Digest, ξεναγώντας το στα διάφορα δωμάτια αλλά και καταγράφοντας σε βίντεο όλους τους λόγους που το δωμάτιο του γραφείου της είναι το αγαπημένο της απ' όλο το σπίτι. 

''Η πρώτη μου σκέψη μόλις είδα το σπίτι ήταν πως είναι άσχημο και λάθος. Ένα μεγαθήριο σε μια άσχημη απόχρωση του πράσινου, ένας παράλογος συνδυασμός διάφορων στυλ. Η πρόσοψη παρέπεμπε στη Σάντα Μπάρμπαρα με ογκώδη μπαλκόνια με σκούρο ξύλο, και το πίσω ήταν ανάλαφρο, με ξεκάθαρο Ιταλικό στυλ, διακοσμημένες αψίδες και χαραγμένες πέτρες. Ήταν λες και χωριζόταν σε δύο σπίτια, στη μέση. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό για να θεωρηθεί χαριτωμένο, και πολύ μπερδεμένο για να ήταν εκκεντρικό'' λέει περιγράφοντας την πρώτη της επαφή με το σπίτι, το 2013, όταν oι δύο κόρες της ήταν ακόμα μωρά και η τρίτη 10 χρονών. 

Ο πίνακας του Lloyd McNeill ξεχωρίζει στην είσοδο. Αυτός ήταν ο στόχος τόσο της ίδιας όσο και του interior designer. ''Είναι σημαντικό για μένα τα αντικείμενα στο σπίτι μου να είναι θησαυροί με αξία. Ξεχωρίσαμε κομμάτια από τη συλλογή μου που έχουν ιστορία πίσω τους, και τα ανέδειξε με τρόπο που τα έκανε να ξεχωρίζουν από μακριά''. 

Το σαλόνι γεμίζει με φως από τις τζαμαρίες, και περισσότερο χρώμα από άλλους χώρους. Το χρώμα του ξύλου σπάζει χάρη στα έπιπλα που βάζουν παστέλ αποχρώσεις στον χώρο, κάνοντας τη συνολική εικόνα να μοιάζει πιο φωτεινή. Οι καναπέδες και οι καρέκλες μοιάζουν πιο μοντέρνα, σε σχέση με τα υπόλοιπα στοιχεία του σπιτιού. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του ότι ήθελε ένα σπίτι πρακτικό, παρά ''βιτρίνα''. 

''Δεν θα είχε νόημα αν τα παιδιά μου δεν ένιωθαν άνετα σπίτι τους. Ήταν δύσκολο να με καταλάβουν όταν ζητούσα ένα σπίτι φιλικό προς τα παιδιά. Ένα πρωί, οι designers μού έστειλαν φωτογραφίες από δύο πανέμορφες Γαλλικές καρέκλες του 18ου αιώνα, ρωτώντας με αν μου άρεσαν για το σαλόνι μου. Τους απάντησα 'Οι κόρες μου αυτή τη στιγμή είναι στο σαλόνι, πάνω στις καρέκλες με μαξιλαροθήκες και σκούπες σαν σχεδίες και παριστάνουν την Moana. Μπορούν να κάνουν το ίδιο σε αυτές τις καρέκλες του 18ου αιώνα;' Έτσι τελείωσε αυτή η συζήτηση'', λέει χαρακτηριστικά. 

Μια μεγάλη κουζίνα ήταν απαραίτητη για εκείνη και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα. ''Κάνω τραπέζια τις γιορτές στο σπίτι μου, και καθημερινά τα παιδιά μου και εγώ περνάμε ώρα στην κουζίνα. Ήθελα μια μεγάλη, άνετη κουζίνα όπου θα μπορούσαμε να χαλαρώσουμε. Το αποτέλεσμα είναι των ονείρων μου''. 

Σε αντίθεση με το υπόλοιπο σπίτι, εδώ ξεχυλίζει το λευκό. Λευκό χρώμα στα ξύλα, μάρμαρο στις επιφάνειες, και ανοιχτόχρωμες καρέκλες συνδυάζονται με λευκό εξοπλισμό και αντικείμενα και δημιουργούν μια ολόφωτη κουζίνα που θα χαιρόταν ο οποιοσδήποτε. 

Δείτε επίσης την ξενάγηση στην αγαπημένη της βιβλιοθήκη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση